MILOJEVIĆ STAO NA POSLEDNJOJ PREPRECI: Srbin ispao u kvalifikacijama Santijaga od 278. na svetu

Č. V.

20. 02. 2022. u 21:53

SRPSKI teniser Nikola Milojević nije uspeo da se plasira u glavni žreb turnira u Santijagu (Čile), pošto je izgubio od Mateusa Pučinelija de Almeide sa 6:3, 6:7 (3), 6:4.

МИЛОЈЕВИЋ СТАО НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРЕПРЕЦИ: Србин испао у квалификацијама Сантијага од 278. на свету

FOTO: AP

Prvi set su obeležila tri vezana brejka, jedan više je napravio Brazilac i to mu je bilo dovoljno da dobije uvodni segment meča.

Trenutno 278. igrač na ATP listi počeo je bolje i drugi seto - odmah je rivalu oduzeo servis. Ipak, Milojević je uspeo da vrati izgubljeno, pa je ovaj segment meča odlučen u taj-brejku. Tu je Srbin bio mnogo bolji, od 3:3 je vezao četiri poena i izjednačio rezultat.

Nikola je u trećem setu propustio veliku priliku da reši meč u svoju korist. U dva navrata na servis rivala imao je 0:40 i te šanse nije iskoristio. Pučineli de Almeida je potom poveo sa 5:3, Milojević se vratio, ali je to bio njegov poslednji trzaj. Brazilac se glavnog žreba domogao posle dva sata i 36 minuta igre.

Od srpskih tenisera na turniru u Santijagu iz serije 250 igraće Miomir Kecmanović, a njegov rival na startu sezone biće Marko Čekinato (Italija).

BONUS VIDEO: Đoković u Dubaiju na štandu Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati