KAKAV KRALJ! Medvedev matirao bahatu publiku kojoj smeta što je "hteo da bude kao Novak Đoković" (VIDEO)

Novosti online

26. 01. 2022. u 17:10

DANIL Medvedev je u fantastičnom duelu, uz spasavanje meč lopte savladao Feliksa Ožea Alijasima u četvrtfinalu Australijan opena, a posle tog duela navukao je na sebe gnev publike, kojoj je rešio da odgovori na konferenciji za štampu koja je potom usledila.

КАКАВ КРАЉ! Медведев матирао бахату публику којој смета што је хтео да буде као Новак Ђоковић (ВИДЕО)

Australian open TV

Podsetimo, tokom intervjua na samom terenu, a koji je vodio Džim Kurijer, Medvedev je  upitan kako je "prelomio" u glavi pomenutu situaciju kada je njegov rival imao meč loptu.

Rus je tada iskreno rekao:

- Ne znam da li će se ovo što ću reći svideti baš svima, ali pitao sam se šta bi Novak  (Đoković) uradio, istakao je Medvedev, a salve zvižduka su ga prekinule.

Iako je potom rekao da je "Novak, prosto, jedan od najvećih, te da su on, Rafael Nadal i Novak Đoković dobijali mečeve i pored sličnih problema u kojima se i on danas našao", publika ga nije baš s oduševljenjem pozdravila.

A onda je on rešio da joj odgovori i kada je seo pred novinare.

- Znate, nisam imao ni najmanje samopouzdanja posle ona dva uvodna seta. Pitao sam se šta bi najbolji teniseri na svetu uradili u takvoj situaciji. Ja jesam deo te ekipe, ali sam još uvek mlad, mnogo toga je preda mnom... I, kako je došao taj napeti momenat, rekao sam sebi "Samo budi kao Novak!", istakao je Medvedev i stisnuo pesnicu.

Tome je odmah dodao i sledeće:

- Prosto sam govorio sebi "Budi kao Novak, pokaži njemu (rivalu) da si bolji!". Ne uspeva to baš svaki put, ali eto, imao je on i meč loptu, pa bi sad bila drugačija priča da sam napravio, recimo, dvostruku servis-grešku u toj situaciji. Ali, nisam. 

Upitan kako mu se činila reakcija publike na spominjanje Đokovića, priznao je ovo:

- Da, zviždali su, ali voleo bih da sam iskren čovek, takva osoba pokušavam da budem. Ponekad ne mogu da kažem baš sve, jer živimo u vremenima kad baš i ne možete da kažete sve što mislite, ali ovo... Šta da kažem, to je njihova reakcija, ja sam samo hteo da budem iskren sa njima, da im kažem kako sam se osećao tokom meča. Volim iskrenost, istakao je Danil Medvedev.

On će u polufinalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Australijan open 2022. - rezultati muške konkurencije:

Stefanos Cicipas - Janik Siner 3:0 (6:3, 6:4, 6:2)

Danil Medvedev - Feliks Ože-Alijasim 3:2 (6:7(4), 3:6, 7:6(2), 7:5, 6:4)

Odigrano u utorak:

Rafael Nadal - Denis Šapovalov 3:2 (6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3)

Mateo Beretini - Gael Monfis 3:2 (6:4, 6:4, 3:6, 3:6, 6:2)

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili