"ĐOKOVIĆ, pobednik bez lepote koji sada može da izgubi sve", naslov je teksta u tiražnom italijanskom dnevnom listu "Korijere de la sera", u kome autor Sandro Veronezi iznosi niz uvreda i proizvonjnih kvalifikacija na račun Novaka Đokovića.

Komentari (27)

Bogdan

17.01.2022. 17:02

,,Не бојим се ја вражјега кота, нека га је ко у гори листа, но се бојим од зла домаћега.... Ноле,жив и здрав био!!!!

Zilda

17.01.2022. 17:18

Postoji izreka kako su lažljivi i prevrtljivi ti Latini. Dok im je valjao imali su druge priče. Nezahvalni neki zaboravljaju da je u vreme kada su ih evropljani zatvorili u azil zbog korone, on slao donacije. Nije on to prodao vec poklonio pa nije očekivao nista za uzvrat. Zna on da svaki put kad uradi dobro delo treba da se spremi na posledice. Zabrinjavajuce je mnogo vise to sto mediji sada stvaraju odijum u javnosti. Pravi se kao neka orkestrirana kampanja da vise ne ucestvuje ni na jednom grenslem turniru. Imaju oni svoga konja za trku, koga je Novak pobedjivao i razbio im snove o Vimbldonu. Iz ovog blata retki ce se uzdici kao ljudi.

mika

17.01.2022. 17:42

Neverovatna je mrznja ovog tipa koji je pisao tekst pun mrznje prema Srpskim sportistima,mora da tip ima neke veze sa Albancima jer samo oni mogu ovoliko da mrze Srbe!Bilo bi dobro da nam nasi mediji ne plasiraju ovakve mrziteljske tekstove svakog iskompleksiranog nikogovica!

Srbofobija

17.01.2022. 17:45

Оно што сваки мислећи човек може да закључи: овај новинар је умро у ђубрету неистина, предрасуда и не баш интелигентног правдања лудила почињениг над НАЈБОЉИМ а каквог се и сам "afolf hitler" уздржао...!!!

Nećak Ivanka

17.01.2022. 19:12

@Srbofobija - Dali taj novinar misli da Novak i njehova porodica ne misle na budućnost i žive samo od Novakovog sporta,ili ga stvarno mrzi kao ličnost.Čovek je verovatno meuračunljiv kada daje takve izjave,žuta štampa,ni za nju nije.

Braca

17.01.2022. 17:52

Tekst je istinit i poucan Nole je morao da se vakcinise i da igra a ne da pravi sta pravi a mi Srbi treba malo i pametni da budemo misli te o tome

marko

17.01.2022. 18:28

Covek je mozda prelezao koronu pa mu se privida Nole-Obicno su to frstrirane osobe koje pate od nekog kompleksa ko zna kog.Mozda je na mesto na kom je dosao po preporuci italijanske mafije pa pise u tom stilu.Mozda covek jede mnogo zabljih bataka pa umislio da moze da igra tenis sa Noletom.Ko ce ga znati.Sve je moguce.A mozda je u rodu sa Skotom pa pise sta misli on-Mozda ce dobiti i besplatan odmor u Australiji.Sve je moguce.Zivi bili pa videli.Moj deda je znao reci Sine govno ce uvek smrdeti i nikad nece mirisati.Sto ga vise cacakas ono sve vise smrdi.

HRANI PSETO DA TE UJEDE

17.01.2022. 18:48

Brzo zaboravise italijani (zabari) kao i australijanci (kenguri) Noletovu dobrotu, kad im je dao ogromnu pomoc za borbu protiv pandemije u Italiji, i pozara koji su razarali Australiju.

Steva

17.01.2022. 19:06

Dakle ovako novinarčiću, kad i ti osvojiš 20 Pulicerovih nagrada onda imaš pravo da komentarišeš Novaka. Do tada, sa dužnim poštovanjem, odj#bi!

penzioner MARK

17.01.2022. 19:56

Заиста сам се грозно изненадио када сам видео да је уместо културног и васпитаног новинара постављена СВИЊА. И сада се питам: " Да ли је то могуће у до јуче колико толико цењеном лист"? Највећа срамота за власника листа ако овом скоту омогући даљи рад у том листу!!!

Vrdnik

17.01.2022. 19:59

Sta se cudite, Italijani su teska djubrad i kukavice uvek bili i ostace. Nemogu da verujem da je neko takav necovek. Ma ljudi u EU su poludeli skroz.

VOJIN

17.01.2022. 20:13

КАКО ЈЕ ТЕШКО ПРАШТАТИ НЕЧИЈИ УСПЕХ? ЛИЧНИ НЕУСПЕСИ МРЖЊУ РАЂАЈУ, А ИСТА СЕ УВЕК МОЖЕ ОБЈАСНИТИ, ИАКО МРЗИТЕЉИ ПОЈЕДИНАЧНО ВЕОМА ЧЕСТО ЈЕДНОСТАВНО МРЗЕ А НЕ ЗНАЈУ ЗАШТО! ЈЕДИНИ ЛЕК ПРОТИВ МРЖЊЕ ЈЕ ЉУБАВ, ХЕМИЈА МЕЂУЉУДСКИХ ОДНОСА, А АКО ЈЕ АНАЛИЗИРАТЕ ХЕМИЈА НЕСТАЈЕ!!! ЈЕВРЕЈЕ СУ ТРЕБИЛИ ЈЕР СУ ВЕРУ ИЗМИСЛИЛИ, ЦИГАНЕ ЈЕР СУ НАЈВЕСЕЛИЈИ, А СРБЕ ЈЕР СУ У СХВАТАЊИМА НАЈШИРИ - МРЗИТЕЉИМА ЧАК И НАИВНИ !!! СВИ СМО МИ ЈЕДИНСТВЕНИ, А НОВАК ЈЕ ЈЕДИНСТВЕНИЈИ ОД МНОГИХ - УМЕ ДА КЛЕКНЕ И ДА СЕ ЈОШ ВИШЕ УЗВИСИ КАД СЕ ПОНОВО УСПРАВИ-БОГ ГА БЛАГОСЛОВИО !!!

ko ima oči vidi

17.01.2022. 20:19

Mnogi će slediti Djokovićev put ishrane i zdravlja . On izgleda ubedljivo boljeod svih tenisera posebno onih najboljih. Izgleda fantastično.

Jelena

17.01.2022. 20:59

Novak treba da već jednom presavije papir i tuži ovakve novinare. Pa kad jednom dobije na sudu a oni plate odštetu više se niko neće usuditi da piše ovakve monstruma je tekstove o njemu.