SLAMKA SPASA? Novak Đoković ima još samo minijaturnu šansu da zaigra na Australijan openu, ali...

Novosti online

16. 01. 2022. u 08:15

NOVAK Đoković je dočekao da sud u Australiji presudi da se odbija njegova žalba na oduzimanje vize, a to odluka, iako na nju ne postoji mogućnost žalbe samom Saveznom sudu koji ju je i doneo, možda i nije poslednja na ovu temu.

СЛАМКА СПАСА? Новак Ђоковић има још само минијатурну шансу да заигра на Аустралијан опену, али...

Tanjug/AP

Naime, Novakov pravni tim bi mogao da se žali Vrhovnom sudu Australije.

Problem u vezi sa tim je što je jako mala verovatnoća da bi se na Vrhovnom sudu Australije proces bio započet (i okončan) na vreme da bi Đoković mogao da igra na Australijan openu.

Teoretski, Noletov pravni tim bi mogao da pokuša da zaigra na ovu kartu, ali imajući u vidu brutalnost rasporeda na AusOpenu, na kome je predviđeno da Đoković baš u ponedeljak mora na teren (iako se znalo da ga u nedelju čeka suđenje na Saveznom sudu), govori u prilog tome da su male šanse da ova pravna začkoljica pomogne najboljem teniseru sveta.

Ona postoji kao mogućnost, a glavni Đokovićev advokat obavestio je javnost po izricanju presude "da je pravnom timu potrebno malo vremena da razmisli šta dalje". Ipak, imajući u vidu potresno saopštenje za javnost Novaka Đokovića, izgleda se od te žalbe neće biti ništa...

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta za njega sledi, bez obzira na to što po svoj prilici neće igrati na Australijan openu 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice