"ЗЕМЉАЦИ, СРБИ..." Новак Ђоковић се потресно огласио после срамне пресуде у Аустралији

Новости онлине

16. 01. 2022. у 08:35

НОВАК Ђоковић је решио да се, на кратко, обрати јавности после скандала који се десио у Аустралији.

ЗЕМЉАЦИ, СРБИ... Новак Ђоковић се потресно огласио после срамне пресуде у Аустралији

Фото: Профимедиа

Подсетимо, деветоструки победник Аустралијан опена је на тамошењем Савезном суду одбијен у жалбеном поступку поводом одузимања визе од стране министра за имиграције, Алекса Хоука, а када се суђење завршило, Новак се на следећи начин обратио јавности:


- Волео бих да се на кратко изјасним о исходу данашњег суђења. Сада ћу узети мало времена да се опоравим и прикупим, пре него што будем давао додатне изјаве на ову тему. Екстремно сам разочаран пресудом да се одбије моја жалба, што значи да нећу моћи да браним титулу на Аустралијан опену нити да у њој останем, рекао је Ђоковић и додао:

Поштујем одлуку Суда и сарађиваћу са свим релевантним властима по питању мог одласка из Аустралије.

Непријатно ми је што је фокус претходних недеља био на мени, и надам се да ће се сада сав фокус пребацити на турнир који волим. Волео бих да пожелим учесницима, званичницима, радницима, волонтерима и свим навијачима на свету све најбоље у вези са турниром.

На крају, хтео бих да се захвалим мојој породици, пријатељима, тиму, навијачима и мојим земљацима Србима на континуираној подршци. Били сте ми велики извор снаге", навео је Ђоковић у саопштењу које преноси аустралијски "Ејџ".

Останите уз "Новости спорт" и први сазнајте најновије вести о томе како је Новак Ђоковић и шта за њега следи, без обзира на то што неће играти на Аустралијан опену 2022, који почиње овог понедељка, 17. јануара.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић није међу троје тенисера с највећом зарадом у 2021.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (25)

УМ И ТЕЛО СУ РЕКЛИ ДА ЈЕ КРАЈ: Некада пети тенисер планете опрашта се у својој земљи