BEOGRAĐANI GLEDALI U ČUDU: Novak Đoković izašao po kiši na ulicu, a tamo... (VIDEO)

Novosti online

25. 12. 2021. u 18:47

NOVAK Đoković se, dok vlada velika konfuzija oko njegovog igranja na Australijan openu, nalazi u Beogradu, a tamo je zabeležena jedna nesvakidašnja scena.

БЕОГРАЂАНИ ГЛЕДАЛИ У ЧУДУ: Новак Ђоковић изашао по киши на улицу, а тамо... (ВИДЕО)

FOTO: Ata images

Podsetimo, dok se očekuje zvanična potvrda da li će ili neće Novak Đoković igrati na ATP kupu, a nedugo zatim i na prvom grend slemu u novoj sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije, najbolji teniser sveta nalazi se u glavnom gradu naše zemlje gde privodi pripreme za teniske izazove u 2022.

I, na iznenađenje pojedinih Beograđana, Nole je po kišovitom danu u prestonici Srbije rešio da malo trenira - na ulici.

I to sa sinom, kako kažu na Tviteru neki njegovi verni navijači koji su pogledali snimak koji je pred vama, a na kome se ne vidi "ko je s druge strane mreže", ali oni tvrde "da su upućeni u pomenuta zbivanja":

 

A ako se Nole i po kiši "druži s reketom", to znači da mu je ovih dana - tenis prilično "u glavi", što može samo da raduje sve ljubitelje "belog sporta", a naročito njegove pristalice.

Novak Đoković i juriš na istorijsku grend slem titulu

Podsetimo, u polufinalu ovogodišnjeg Australijan opena (u kome je Nole savladao Aslana Karaceva), Stefanos Cicipas je izgubio od Danila Medvedeva, a Rus je potom u finalu bio nemoćan protiv rekordera tog grend slema -  Novak Đoković je Medvedeva savladao sa 7:5, 6:2, 6:2.

FOTO: AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Bila mu je to deveta grend slem titula u Melburnu, 18. ukupno, a onda je pokorio i Rolan Garos i Vimbldon, čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom sa po 20 trofeja s najvećih teniskih turnira.

Mogao je Nole da ih prestigne na Ju-Es openu, ali ga je tada Medvedev savladao u finalu i prvi put postao i on grend slem šampion. Ode li u Melburn, biće u prilici da osvoji istorijsku 21. grend slem titulu i postane neprikosnoven po velikim trofejima u "belom sportu". Ne ode li... Pa, onda se možda obistine reči Novakov oca, jer je Srđan Đoković nedavno, nehotice ili vrlo svesno, istakao da bi se na 21. titulu moglo sačekati do Rolan Garosa

 

BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024