HRVATI ŽESTOKO UDARILI NA ĐOKOVIĆA: Srbin svojim kontroverznim stavom nastavlja da nervira ceo svet, a sebe prikazuje kao žrtvu

Novosti online

19. 10. 2021. u 11:17

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je trn u oku svima koji nisu iz Srbije.

ХРВАТИ ЖЕСТОКО УДАРИЛИ НА ЂОКОВИЋА: Србин својим контроверзним ставом наставља да нервира цео свет, а себе приказује као жртву

Foto: AP

Amerikanci su obožavali da napadaju Novaka, izvlače njegove izjave iz konteksta, pokušavajući na sve načine da ga sruše da ne uzme kalendarski slem. Uspeli su u tome, Đoković nije slavio u Njujorku, a onda su promenili priču, pa su čak hvalili najboljeg na svetu.

Slično je i sa britanskim medijima, kojima je Novak rak-rana još iz vremena kada je Endi Mari bio deo teniskog krema. Svaki osvojeni Vimbldon od strane Srbina im je teško padao. I poslednji u nizu koji su krenuli u rat sa Novakom su i Australijanci.

Melburn, mesto gde je Đoković uz Kinu i Japan imao najbolju podršku i status, otvoreno je ušao u sukob sa Srbinom oko vakcine protiv korone. Iako je dugačak spisak onih koji nisu primili i neće istu, čini se da je samo Novak krivac i samo bi njemu zabranili ulazak u Melburn.

Danima se po medijima provlači priča Novak i učešće na Australijan openu. Oglasio se Novak, a onda i famozni Danijel Endrjuz, premijer Viktorije, države u kojoj se nalazi Melburn. Kao da sakuplja poene prozivanjem Novaka.

A da stvar bude još jadnija pobrinule su se naše komšije Hrvati. Đoković nikada nije krio da podržava i "vatrene" kada ne igra Srbija, što je bio slučaj i u samoj završnici Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, kada su "kockasti" igrali finale sa Francuzima.

Foto: Printskrin

 

Ipak, Hrvatima to nije dovoljno pa su otvoreno stali na stranu Novakovih protivnika. Najžešći u napadima je "tportal.hr", koji je Srbina etiketirao kao nekoga ko nervira ceo svet i glumi žrtvu. Nisu se ni tu zaustavili, čak su Đokovića optužili da su mu krivac za sve novinari, odnosno sedma sila....

Nole definitivno nema podršku nigde osim u Srbiji, iako nastavlja da piše istoriju tenisa, da ruši rekorde, ostavlja nebitnima Federera, Nadala i druge teniske velikane, koji su predstavljali božanstvo, dok se nije pojavio Srbin koji je pretvorio tenis u nešto drugo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna