SADRŽAJAN PRVI DAN JU-ES OPENA: Besneli Marej i Kirjos

Đ. S.

31. 08. 2021. u 19:53

UZBUĐENjA, svađe, odlasci u penziju... Svega toga je bilo prvog takmičarskog dana Ju-Es opena, koji je bio znatno sadržajan.

САДРЖАЈАН ПРВИ ДАН ЈУ-ЕС ОПЕНА: Беснели Мареј и Кирјос

FOTO: AP/Tanjug

Najviše pažnje pobrao je sudar Endija Mareja i Stefanosa Cicipasa, u kojem je Grk slavio posle preokreta i velike borbe u pet setova, ali ne pre nego što je izazvao novu kontroverzu traženjem medicinskih tajm-auta i pauza za toalet u presudnim trenucima.

Isto je bilo na Mastersu u Sinsinatiju, Saša Zverev je tada optužio Cicipasa da je otišao u ve-ce ako bi se konsultovao sa ocem, dok je Marej istakao da veruje da to nije slučaj, ali da je ponašanje mladog Atinjanina, svakako, bilo nekorektno.

- Medicinski je uzeo kada sam osvojio treći set. I u četvrtom setu kada sam imao 0:30, izabrao je da ode, ne znam je li menjao reket ili nešto drugo. Ne može biti slučajnost da se to dešava baš tada. Ne mislim da je imao neki problem - iznerviran je bio Britanac posle susreta koji je izgubio.

Izliv emocija imao je i Nik Kirjos posle poraza od Bautiste Aguta, pošto je u trećem setu dobio kaznu zbog prekoračenja vremena za servis.

- Ja dobijem opomenu za to što se znojim, a neko ode u toalet, zadrži se tamo 20 minuta i to je u redu? Objasnite mi to. Nema j*****o nikakvog smisla - besneo je Australijanac.

Takođe, možda je Ivo Karlović (42) odigrao svoj poslednji meč u karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a