"NOVAK POKUŠAVA DA URADI NEŠTO ŠTO SE DUGO ČEKA": Poznati teniski stručnjak smatra da Đoković sve snage mora da usmeri ka Ju-Es openu

Novosti online

02. 08. 2021. u 18:25

NOVAK Đoković nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i sada je saf fokus bacio na oporavak i pripremu za Ju-Es open.

НОВАК ПОКУШАВА ДА УРАДИ НЕШТО ШТО СЕ ДУГО ЧЕКА: Познати тениски стручњак сматра да Ђоковић све снаге мора да усмери ка Ју-Ес опену

FOTO: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta može da uđe u istoriju i postane prvi igrač "belog sporta" još od Roda Lejvera 1969. godine koji je osvojio sva četiri grend slema u jednoj kalendarskoj godini.

Poznati teniski stručnjak, Daren Kejhil, inače trener Simone Halep, uveren je da se niko neće pitati da li je Novak najveći igrač svih vremena ako osvoji i Ju-Es open.

- Ako Novak zaista osvoji i Ju-Es open i objedini kalendarski grend slem, niko više neće reći 'ali'. Barem ne oni koji znaju nešto o tenisu. Novak pokušava da učini nešto što nijedan muški teniser nije još od Roda Lejvera 1969. godine. Bio bi to ogroman uspeh. Zbog toga Novak Đoković mora sve snage da usmeri na osvajanje Njujorka - rekao je Kejhil.

Podsetimo, grend slem koji se igra u Njujorku održava se od 30. avgusta do 12. septembra.

Đoković je prijavljen i da igra na Mastersu u Sinsinatiju (15-22. avgust), ali veliko je pitanje da li će nastupiti na tom turniru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna