NOVAK ODLETEO U JAPAN, PA KOMENTARISAO VIMBLDON: Znam da kasnim, ali moram da se oglasim... (FOTO)

Novosti onlajn

20. 07. 2021. u 17:20

NOVAK Đoković je u "paklenom" ritmu. U kratkom razmaku, najbolji teniser sveta je osvojio Rolan Garos i Vimbldon, a danas je već posle kratkog odmora u Crnoj Gori, poleteo put Tokija gde će učestvovati na Olimpijskim igrama.

НОВАК ОДЛЕТЕО У ЈАПАН, ПА КОМЕНТАРИСАО ВИМБЛДОН: Знам да касним, али морам да се огласим... (ФОТО)

Foto: AP/Tanjug

Ispraćen je Đoković na aerodromu Nikola Tesla, pevao je srpsku himnu "Bože pravde", a potom je uspeo da nađe vremena i za Instagram.

On je objavio dugu poruku pratiocima o Vimbldonu i njegovim dečačkim snovima.

- Znam da kasnim,ali nikada nije prekasno za objavu o Vimbldonu. Želeo sam da se osvrnem na ovu prelepu sliku i umetničko delo koje je izazvalo u meni puno lepih osećanja i podsetilo me na detinjstvo. Kada sam pravio Vimbldonski trofej od svih materijala koji su mi bili pri ruci. Tada sam se gledao u ogledalo i zamislio da držim pravi trofej Vimbldona jednoga dana. Slika u glavi je bila vrlo jasna i verovao sam u svoju maštu u potpunosti. Imao sam sreće da me roditelji podrže,uz nekoliko bliskih ljudi,i stvore sredinu u kojoj sam mogao da sledim svoje snove. Vizualizacija/Zamišljanje i Mašta su Super Moći koje imamo kao ljudi. Ne može svako da se domogne najviših sportskih visina ali u tom nevinom i čistom dečjem razvoju smo mi kao roditelji obavezni da pružimo ljubav, podršku, razumevanje i nežnost - istakao je Novak i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Dečje maštanje i sanjarenje je nešto što nas sve pokreće i daje lepotu i radost ovom svetu. Ako negujemo i poštujemo dečju maštu, verujem da ćemo u budućnosti (nezavisno od sportskih ili bilo kojih drugih dostignuća) imati društvo koje je ispunjeno zdravim porodičnim odnosima i kao rezultat toga, uspešnije i stabilnije društvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)