LEGENDARNA HRVATICA BRANI NOVAKA: Đoković ne dobija podjednaku pažnju kao Rodžer i Rafa! Oboriće Federerove rekorde (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2021. u 20:48

LEGENDARNA hrvatska teniserka Iva Majoli govorila je o vladavini "velike trojke" u tenisu, a pritom je bivša šampionka Rolan garosa otkrila i ko joj je najdraži od trojice najboljih.

ЛЕГЕНДАРНА ХРВАТИЦА БРАНИ НОВАКА: Ђоковић не добија подједнаку пажњу као Роџер и Рафа! Обориће Федерерове рекорде (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Majoli smatra da je Novak često potcenjen u odnosu na rivale. 

- Uvek mi bude krivo da Novak ne dobija toliko pažnje kao Rodžer i Rafa jer mislim da je genijalna osoba i da pomaže stravično puno mladim generacijama. Rodžer ima svoj imidž i genijalan je sportista i čovek. Svako ima svoje dobre i loše strane. Imam osećaj da bi Novak mogao da ih prestigne po broju Grend slemova. Svi su legende, ono što su u naše doba bili Sampras i Agasi, to su sada njih trojica. Skidam kapu svoj trojici. Ko bi rekao i za Rafu da će toliko Rolan Garosa da osvoji? Ako i sad uspe onda je Supermen - priča Iva Majoli, ističući koliko su male nijanse između tri ljuta rivala:

- Oni su svi jako spremni i kad igraju međusobno izvlače 300 posto jedan od drugog. U Rimu je bio jako blizak meč. Svi su oni tu negde, možda presudi ko ima bolji dan.

Bivša teniserka ističe da Đoković ima šanse da postane najtrofejniji svih vremena, a potom se dotakla Novakove saradnje sa Ivaniševićem. 

- Verujem da ima šanse, mlađi je koju godinu od Federera. Žao mi je što ne dobije svaki put ono što zasluži, ali možda to kod njega probudi nešto dodatno pa ga prestigne. Sa Goranom se super povezao. Goran je stvarno profesionalac i genijalan trener, a uz to mu može uneti malo smeha u ekipu i mislim da su super tim. Uz Vajdu koji je tu dugo uz njega. Teško je Novaku, jer igra stalno na stadionu gde 99% publike navija za Rodžera. Treba i te emocije savladati, zaključila je Majoli. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)