OD STUDENTSKE DO SUPERLIGE - OVO JE PRIČA O "VITEZOVIMA": RK Obilić kao nagradu za uspeh od kompanije Mozzart dobio novu opremu

Promo

24. 04. 2021. u 15:00

SPOJ tradicije i mladosti sa velikim elanom bio je dovoljan da u nekim prethodnim sezonama Rukometni klub Obilić postane senzacija i iznenađenje za protivnike.

ОД СТУДЕНТСКЕ ДО СУПЕРЛИГЕ - ОВО ЈЕ ПРИЧА О ВИТЕЗОВИМА: РК Обилић као награду за успех од компаније Моззарт добио нову опрему

FOTO: Promo

O amaterima koji su postali profesionalci, a studentsku ligu zamenili prvom, svi su pisali. Oni pak ne žive od stare slave, već "viteški" idu ka novim uspesima... Na tom putu saveznik im je kompanija Mozzart, koja se trudi da bude podrška svim timovima velikog srca.

Sekretar kluba Nikola Krstić kaže da su posebno ponosni na to što većina igrača dolazi sa Univerziteta u Beogradu i to Fakulteta organizacionih nauka.

- Svoju kuću pronašli smo u Obiliću, a to nema cenu. Sve je zasnovano na amaterskoj i drugarskoj liniji. Podržali smo i studentski sport, što znamo da i Mozzart čini – objašnjava Krstić i dodaje:

- Svaka donacija je uvek dobrodošla, dresovi su veoma lepo dizajnirani. Hvala ovoj kompaniji na podršci.

Potvrda uspeha "Vitezova" je trostruko osvajanje Kupa regiona, kao i mnoga druga priznanja. Ipak, Nikola Krstić svedoči, da im je korona otežala rad i da su imali pauze. To ih nije obeshrabrilo, te su krenuli da se bave i mlađim naraštajima.

- Počeli smo da radimo sa decom, razvijamo Školu rukometa za nove generacije. Već vidimo prve rezultate – ističe Krstić.

Podsetimo, Mozzart je akciju "Novi dresovi za nove šampione" pokrenuo pre nekoliko godina kako bi podržao lokalne timove i time ih motivisao za plasman u viši rang takmičenja. Oko 6.000 sportista iz 160 klubova širom zemlje, regiona i dijaspore nosi opremu sa znakom "M".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna