CRNA GORA ZAVIJENA U CRNO: Preminuo trener rukometne reprezentacije

Novosti online

15. 04. 2021. u 09:45

TRENER golmana u muškoj i ženskoj rukometnoj reprezentaciji Gojko Vučinić preminuo je u 51. godini u španskom Eibaru, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG).

ЦРНА ГОРА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО: Преминуо тренер рукометне репрезентације

Foto: RSCG

Proslavljeni crnogorski čuvar mreže krajem prošle godine operisan je u Španiji zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ustanovljeni po povratku sa Evropskog prvenstva za rukometašice u Danskoj.

Od tada je vodio najvažniju životnu bitku, a „lavovi“ i „lavice“, kao i celokupna rukometna javnost, u više navrata slali su mu poruke podrške uz nadu da će uskoro ponovo biti pored terena kao neizostavni član stručnog štaba nacionalnog tima. 

"NJegovo plemenito srce, međutim, nije izdržalo... Kasno sinoć iz Eibara je stigla vest koja je rastužila rukometnu Crnu Goru. Uspomenu na njegovu dobrotu i veliko srce, posvećenost porodici, prijateljima i svim saradnicima, iskrenost u svim životnim situacijama i predanost u poslu, večno ćemo čuvati od zaborava. Rukometni savez Crne Gore upućuje najiskrenije saučešće porodici Vučinić", saopšteno je iz RSCG-a.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)