"BUDI ZDRAVA - VEŽBAJ SA NAMA": Sportski savez Srbije sproveo akciju u Novom Pazaru

Novosti online

14. 04. 2021. u 16:23

U Novom Pazaru je akcija "Budi zdrava - vežbaj sa nama" zaživela i sprovodi se upravo onako kako je i zamišljeno - redovni treninzi, posvećenost svakoj osobi koja trenira, sve više žena koje su videle da rekreacija može biti zabavna i da nije teško voditi zdrav način života.

БУДИ ЗДРАВА - ВЕЖБАЈ СА НАМА: Спортски савез Србије спровео акцију у Новом Пазару

FOTO: Sportski savez Srbije

Uz dobru saradnju Sportskog saveza Novi Pazar i trenera Sanje Premović akcija ne prestaje. Upravo jedan od mnogih treninga posetili su predsesnik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković. 

Ovom prilikom su obradovali dame poklonima, a za bolji rad na treninzima uručili su i prvi kontigent opreme - ovoga puta su to tegovi:

- Kada smo pokretali akciju želeli smo da izgleda upravo onako kako je to u Novom Pazaru. Kvalitet i predan rad primetile su i dame kojih je sve više na treninzima. Sa akcijom se gotovo nije prestajalo, a mi smo tu da nagradimo kvalitet. Kao što smo i obećali prošli put, sada smo i ispunili. Sportski savez Srbije je uručio poklone za dame, ali i prvi deo opreme, a to su tegovi, za bolji i kvalitetniji rad na treninzima. Novi Pazar se istakao prvi, a prate se izveštaji o radu i u drugim opštinama. Nadam se da će i druge opštine krenuti ovim putem i razviti akciju, kako bi žene u celoj Srbiji imale kvalitetniji način života. Za sada još šest opština na vrlo lep način sprovode akciju Budi zdrava - vežbaj sa nama. Sportski savez Srbije će pratiti rad svakog teritorijalnog saveza i naravno pomoći opremom onima koji se posvete ovom projektu - rekao je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

 

- Veoma nam je drago što imamo lepo saradnnju sa Sportskim savezom Srbije i što su obezbedili dodatnu opremu za rekreaciju žena u Novom Pazaru. Ponosni smo što naš trener Sanja Premović svojim trudom i maksimalnim zalaganjem okuplja veliki broj žena i što je upravo kod nas akcija Budi zdrava - vežbaj sa nama nagrađena i pohvaljena. Trudićemo se da što bolje sprovodimo sve sportske akcije u Novom Pazaru - rekla je predsednica Sportskog saveza Novi Pazar amela Terzić.

- Meni je srce puno kada vidim nasmejane i zadovoljne dame posle treninga. Svoj rad prilagođavam njima, njihovom zdravstvenom stanju, fizičkim mogućnostima i potrebama. Na treninzima se radi kontinuirano tri puta nedeljno, a ukupno za sada vežba 60 žena u više termina. Pored programa vežbi, tu su i saveti za zdravu ishranu, ali i druženje koje nas čini porodicom. Hvala Sportskom savezu Srbije koji svojom podrškom i znakom pažnje u vidu poklona i opreme meni daje vetar u leđa da sa akcijom nastavim još bolje i radim još predanije - rekla je trener Sanja Premović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)