PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI: Simo Salapura primio odbojkašice (FOTO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 15:00

Rada Perović, MVP nedavnog Kupa Srbije i Milica Vidačić, pionirska reprezentativka, koja je sa nacionalnom selekcijom izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, bile su gošće prijema, koji je u njihovu čast priredio gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura.

ПРИЈЕМ У ГРАДСКОЈ КУЋИ: Симо Салапура примио одбојкашице (ФОТО)

FOTO: Grad Zrenjanin

Osim Vukosave Đapić Atanacković, generalnog sekretara  Sportakog saveza Zrenjanina, prisustvovala je i koordinatorka mlađih kategorija u Odbojkaškom klubu  Klek, Dijana Kijac.

Devetnaeatogodišnja Rada Perović, poreklom iz čuvene odbojkaške porodice Kijac iz Kleka,

ZAISTA LEPA PAŽNjA

   - Zrenjanin ove godine nosi titulu "Evropaki grad sporta" i zbog toga je izuzwtna čast naći se ovde, gde su prijeme.imali poznati.sportisti, koni su proneli sportsku slavu grada - u glas su istakle Rada i Milica, ne skrivajući oduševljenje što je prijem organizovan u njihovu čast.

odbojku je počela da igra u matičnom klubu Klek, gde je četiri sezone nastupala u prbom timu, a zatim je nakon beogradske Vizure, postala tehničar u ekipi Železničar iz Lajkovca, sa kojom.je osvojila titulu pobednika.

Kupa Srbije u Vrnjačkoj Banji i gde je proglašena.za najbolju igračicu turnira, a zanimljivo je da su sa njom u ekipi, još dve odbojkašice iz Banata,  Milana Rajlić i Aleksandra Uzelac. 

FOTO: Grad Zrenjanin

 

Šesnaestogodišnja Milica Vidačič, potiče iz poznate košarkaške porodice, otac Vladimir nastupao je svojevremeno za Partizan i majka Jela Maleš Vodačić, koja je bila reprezentativka Srbije, a odbojku je počela da trenira u OK Bagljaš 023, a sada je članica Klek-a i jedna od najperspektivnijih odbojkašica u Srbiji. 

 

MLADI SPORTISTI SU NEPROCENjIVO  BLAGO

 - Veliku pažnju posvećujemo generacijama sportista koje tek dolaze, insistiramo u planovima.i programima na masovnosti u sportu, iz koje mora doći kvalitet, a Rada i Milica su sjajni primeri blaga koje imamo i koje moramo čuvati - istakao je gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura. 

FOTO: Grad Zrenjanin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024