NOVA SJAJNA AKCIJA: Kad utihne navijanje, čuje se Mozzartova podrška

Promo

23. 01. 2021. u 15:00

U 2020. i najveći klubovi borili su se protiv krize, a pomoć ove kompanije manjim timovima i sportovima nije stizala samo kroz akciju "Novi dresovi za nove šampione", već i kroz mnoge druge donacije.

НОВА СЈАЈНА АКЦИЈА: Кад утихне навијање, чује се Моззартова подршка

FOTO: Mozzart

U martu prošle godine zavladao je muk u sportskim halama zbog epidemije korona virusa. Sportisti su se vratili na terene, ali navijači nisu na tribine. U periodu kada su se i najveći timovi teško borili sa krizom, posebno je bilo važno podržati one manje klubove, sportove i uputiti pomoć u manje sredine. Mozzart je i tokom 2020. bio najglasniji fan srpskog sporta, iako je navijanje širom zemlje u potpunosti utihnulo.

Preko 1.000 sportista obuklo je "nove dresove za nove šampione", jer je redovna Mozzartova akcija nastavljena još jačim intenzitetom u teškom periodu za lokalne ekipe. Ipak, donacija dve garniture opreme je samo jedan vid podrške za sportske kolektive u našoj zemlji, koji se obraćaju Mozzartu kada žele da poguraju klub ka novim visinama. Ova kompanija ne rangira sportove i sportiste po popularnosti, pomaže svakom ko želi da širi prave vrednosti i sportski duh.

FOTO: Mozzart

Na listi za donacije prošle godine našli su se: stonoteniseri sa invaliditetom iz Šapca, koji su dobili nove stolove i opremu, mladi šahisti iz ŠK Kralj, kojima je u periodu epidemije od velikog značaja platforma za onlajn takmičenje, nove nade naše odbojke iz ŽOK Maks i ŽOK Jedinstvo (oprema), karatistkinja Emilija Antanasijević... Tehnička oprema stigla je u Teniski klub Crvena zvezda.

DONACIJE SPORTU I KROZ HUMANITARNI TIKET

Nedavno je fudbalski trener Milovan Ćirković učestvovao u akciji Humanitarni tiket u podne, a dobitak sa plemenitog listića od 144.000 dinara kompanija Mozzart je po želji stratega Ašanti Golda donirala čačanskom klubu Mladost Radost.

Mozzart je podržao i Osmomartovski šahovski turnir, besplatnu školu fudbala "Trening plus", Zlatni kup u fudbalu, Noćnu trku GSS na Kopaoniku, a u završnici godine u Kruševac je stigao takmičarski sto za bilijar sa propratnom opremom.

FOTO: Mozzart

Ni korona nije mogla da zaustavi izgradnju novih igrališta u sklopu projekta "Sto terena za jednu igru" – otvorene su nove oaze pod obručima - "Novica Veličković" u Zemunu i "Željko Rebrača" u naselju Stepa Stepanović, kao i multifunkcionalni teren u Kruševcu, odnosno teretana na otvorenom i tereni u naselju Veljko Vlahović. Sa legendarnim Rebračom, organizovan je i otvoreni čas košarke, a najbolji mladi košarkaši nagrađeni su besplatnim pogađanjem njegove Akademije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života