"ZBORNAJA" BEZ SIMBOLA: Rukometaši će na SP u Egiptu igrati pod imenom "Tim Rukometne federacije Rusije"

S. K.

26. 12. 2020. u 13:40

SVETSKA rukometna federacija je na svom sajtu saopštila da će Rusija na SP od 13. do 31. januara u Egiptu da igrati pod zastavom svoje federacije.

ЗБОРНАЈА БЕЗ СИМБОЛА: Рукометаши ће на СП у Египту играти под именом Тим Рукометне федерације Русије

Foto: Arhiva Novosti

Podsetimo, Sud za sportsku arbitražu odlučio je da ruski sportisti do 22. decembra 2022. ne mogu da nastupaju pod državnim simbolima. To je potvrdila i Rukometna federacija Rusije:

- Uprkos odsustva detaljnih tehničkih upustava obavezni smo da izuzmemo sve državne simbole, da umesto imena "Rusija" na sportskoj opremi stoji izraz "neutralni sportisti". Naš tim će se na SP zvati "Tim Rukometne federacije Rusije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!