GRADI SE TIMSKI DUH: Srpski strelci se okupljaju iako nema takmičenja

S. K.

18. 11. 2020. u 14:46

KANDIDATI za streljačku reprezentaciju Srbije u disciplini pištolj tokom oktobra i novembra četiri puta su se okupili na jednodnevnim pripremama u Novom Sadu. Cilj je bio, osim podizanja forme i građenje timskog duha. Želja je bila i da se nadomesti nedostatak takmičenja.

ГРАДИ СЕ ТИМСКИ ДУХ: Српски стрелци се окупљају иако нема такмичења

FOTO: S. K.

- Stavili smo tačku na niz akcija koje su započele pre mesec dana. Za razliku od prethodnih godina, kada smo u ovom periodu sezone bili u punoj takmičarskoj formi, sada to nije slučaj. Zbog toga su ovi "reprezentativni dani", osmišljeni i organizovani, da bi se šira ekipa skupila i trenirala zajedno - kaže Jelena Arunović, selektor reprezentacije za pištolj.

Naši asovi nisu imali takmičenja od EP u Vroclavu, koje je održano krajem februara ove godine. Zbog specifičnih okolnosti drugačiji je bio i način rada.

- Svi strelci su radili po individualnim planovima, koji su im pripremili treneri, u odnosu na trenutni nivo pripremljenosti. Od izuzetnog značaja je bilo razvijanje timske atmosfere i mogu da kažem da je evidentno da su ova okupljanja svima prijala - podvlači Jelena Arunović.

Uz seniore su bili i dve juniorke.

- Volela bih da vidim značajniji pomak u juniorskim kategorijama, zbog koga bih u narednom periodu mogla da priključim još par mlađih strelaca ovoj ekipi, od koje svi mogu da nauče mnogo o pristupu, poštovanju, disciplini, odgovornosti i istrajnosti - naglasila je Arunovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)