ZVEZDA ĆE BITI KAŽNJENA ZBOG ŠAVIJE! Portparol kluba: Imamo razumevanje za tu emociju

Novosti online

18. 11. 2020. u 12:47

CRVENU zvezdu će po svemu sudeći skupo koštati upad navijača na utakmici Kupa Srbije protiv Zlatibora, koju su crveno-beli posle preokret rešili u svoju korist 4:2.

ЗВЕЗДА ЋЕ БИТИ КАЖЊЕНА ЗБОГ ШАВИЈЕ! Портпарол клуба: Имамо разумевање за ту емоцију

FOTO: Miloš Vukadinović

Ovo je za klupsku televiziju potvrdio i portparol kluba Miljan Milošević, koji je pokušao da objasni razloge onoga što se desilo na terenu i tribini stadiona Rajko Mitić.

Zvezda se zvanično nije oglašavala po ovom pitanju, ali je portparol kluba Miljan Milošević u kameru Zvezda TV-a po prvi put javno progovorio o ovoj situaciji i objasnio šta je tačno Šavija tražio od igrača i trenera Dejana Stankovića.

- Klub će snositi posledice koje disciplinski organi FSS odrede, videli ste svi šta se desilo. Ne mogu da opravdam, ali mogu da pojasnim šta se desilo. Naime, na meču protiv Zlatibora naši navijači su želeli i obeležili su godišnjicu smrti Branislava Zeljkovića Zelje. On je zaista legendarni navijač Crvene zvezde i naše navijačke grupe, reč je o čoveku koji je formirao grupu onakvom kakva jeste, on je mnogo uticao da Delije danas izgledaju ovako kako izgledaju, puno je uticao na patriotsku stranu priče naše navijačke grupe.

- Mlađi navijači su ga često pratili i slušali. Njegovi drugovi koji su za Zvezdu počeli da navijaju još ranih osamdesetih godina po čitavoj Jugoslaviji, želeli su da obeleže, da podignu njegov barjak, da pokažu da se ni posle 10 godina njegovo ime nije zaboravilo. Jedan od njegovih drugova je sišao dole na teren i tražio isto to od trenera i igrača, da se dozvoli ulazak njima desetorici na tribinu, ne bi li obeležili taj momenat.To je bila čista emocija naših navijača ka nekome ko je izgradio tribinu ovakvom kakva jeste, koja jeste ponos našeg kluba, koja je poznata u celom fudbalskom svetu, Zvezdini navijači su nešto o čemu pišu svi svetski mediji.

- Mi imamo razumevanje za tu emociju za čoveka koji je stvarao sve to, koji je kada je bio na štakama išao na Zvezdu da je prati na gostovanjima, dok je imao zadnji atom snage, on je dolazio i bio u Zvezdu. Zelja je neko ko je ostavio dubok trag, koga će se sigurno navijači i klub sećati sa ponosom - opisao je Miljan Milošević u kameru Zvezda TV-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (8)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu