TRANSFER VEKA U FORMULI 1: Sedmostruki prvak pojačava "konjića"

S. R.

01. 02. 2024. u 12:19 >> 15:32

ITALIJANSKI mediji lansirali su bombu - Luis Hamilton nalazi se blizu potpisa za Ferari!

ТРАНСФЕР ВЕКА У ФОРМУЛИ 1: Седмоструки првак појачава коњића

FOTO: Tanjug/ AP

Sedmostruki prvak očigledno nije mogao da odoli najčuvenijem kombinezonu u Formuli 1. Međutim, u redove "konjića" stigao bi tek 2025, kada mu istekne ugovor sa Mercedesom.

- Blizu smo potpisa decenije u F1. Hamilton se nalazi na korak od prelaska u Ferari. Konačni dogovor bi uskoro trebalo da bude finalizovan, ali sedmostruki svetski šampion želi da sa crvenim bolidom osvoji još jednu titulu pre nego što završi karijeru u F1 - navode dobro upućeni izvori.

Hamilton do kraja ove sezone da vozi za Mercedes, a potom će potpisati ugovor sa Ferarijem. Britanac će u Ferariju da zameni Španca Karlosa Sainca, a u italijanskom timu bi trebalo da vozi sa Šarlom Leklerom.

Hamilton ima ugovor sa Mercedesom do kraja 2025. godine. Međutim, osvajač 103 trke ima "izlaznu" klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da raskine saradnju sa Mercedesom.

Finac Kimi Raikonen je 2007. osvojio poslednju titulu za Ferari u F1 u konkurenciji vozača. Italijanski tim je 16 puta trijumfovao u konkurenciji konstruktora, a poslednji put 2008. godine.

Nova sezona u šampionatu F1 počinje 2. marta trkom za VN Bahreina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!