U NAPADU JOŠ ŠKRIPI: Selektor rukometaša Toni Đerona posle pobede nad Slovačkom zadovoljan igrom u odbrani

S. K.

05. 01. 2024. u 12:36

POBEDA nad Slovacima (31:24) na startu međunarodnog turnira u Granoljerasu pokazale je dobre i loše strane naše rukometne reprezentacije, koja se sprema za EP od 10. do 28. januara u Nemačkoj. Srbi danas (17.45) igraju sa Poljacima, a u subotu (19.00) sa Špancima.

У НАПАДУ ЈОШ ШКРИПИ: Селектор рукометаша Тони Ђерона после победе над Словачком задовољан игром у одбрани

FOTO: N. Paraušić

- Ovo nam je prvi meč otkako smo se okupili i suočili se sa nekim problemima. Isprobavali smo različite opcije, razigravali smo celu ekipu kako za predstojeće mečeve, tako i za sam šampionat Evrope. Zadovoljan sam kako smo izgledali u odbrani, radili smo dobar posao iako, naravno, ima još prostora za napredak. Iskoristićemo utakmice sa Poljskom i Španijom da sve dodatno uigramo, kao i da poboljšamo igru u ofanzivi - ističe za sajt RSS selektor Toni Đerona.

Najbolji igrač meča sa Slovačkom Lazar Kukić je naglasio:

- Posle priprema u Srbiji i perioda bez utakmica, moramo biti zadovoljni ovom partijom. Naročito je prvih 20 minuta meča bilo izuzetno dobro i u napadu i u odbrani. Dozvolili smo im posle toga da se vrate u meč, najviše zahvaljujući našim tehničkim greškama. Ipak, nismo klonuli, nismo odustali i ostvarili smo svoj cilj. Uz to smo i svi dobili minutažu, svi smo odigrali kvalitetno i mirne glave se pripremamo za narednog protivnika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?