PRVAK ŽELI POBEDU: Vaterpolisti Novog Beograda u šestom kolu Lige šampiona sutra (12.30) gosti španskog Sabadelja

S. K.

05. 12. 2023. u 12:28

NEMA vremena za predah. Vaterpoliste Novog Beograda posle osvojenog Kupa Srbije u Šapcu čeka i evropski izazov, pošto danas (12.30) u šestom kolu grupe A Lige šampiona gostuju Sabadelju, koji ih je nedavno iznenadio na njihovom bazenu (10:12). Duel sa jednom od najboljih španskih ekipa biće poslednji pre pauze zbog EP u Hrvatskoj i SP u Dohi.

ПРВАК ЖЕЛИ ПОБЕДУ: Ватерполисти Новог Београда у шестом колу Лиге шампиона сутра (12.30) гости шпанског Сабадеља

miloš vukadinović

- Uvek kažemo da je svaka sledeća utakmica najteža, a ova protiv Sabadelja će takva zaista i biti. Imali smo veliko emotivno i fizičko pražnjenje tokom vikenda na završnom turniru Kupa Srbije, a predstoji nam utakmica koja odlučuje dosta toga. Pogotovo za ekipu Sabadelja, jer oni moraju da nas pobede da bi prošli dalje - kaže strateg Novog Beograda Živko Gocić.

I pored toga što su osigurali plasman među osam, u Novom Beogradu ne pomišljaju da kalkulišu.

- Naša je cilj da budemo prvi u grupi. Biće jako teško, jer će nas dočekati protivnik koji će igrati na sve ili ništa, ali sam i uveren da ako energetski budemo pružili partiju kakve smo pružali na Kupu u Šapcu, da je sve u našim rukama i da ćemo se sa nova tri boda vratiti iz Španije - smatra Gocić.

Kapiten Filip Filipović naglašava da ekipa želi da nastavi pobednički niz:

- Mi smo bolji od ekipe Sabadelja, iako smo oslabljeni neigranjem Ćuka i Jakšića, ali ciljevi se ne menjaju ko god da bude igrao. Potrebno je samo da se fizički i emotivno oporavimo, jer zaista smo imali veliko emotivno pražnjenje na putu ka osvajanju pehara u Kupu Srbije. Ali malo ljubavi i malo zagrljaja i biće to sve kako treba.

Raspored

ŠESTO kolo Lige šampiona za vaterpoliste - grupa A, sreda: Sabadelj - Novi Beograd (12.30), Breša - Steaua (20.00).TABELA: Novi Beograd 12, Sabadelj 10, Breša 8, Steaua 0 bodova.

Grupa B, sreda: Olimpijakos - Pro Reko (18.00), Jug - Dinamo Tbilisi (19.00). TABELA: Pro Reko 15, Olimpijakos 11, Jug 4, Dinamio T. 0.

Grupa C, utorak: Jadran ST - Ferencvaroš (19.00), Crvena zvezda - Jadran HN (20.00). TABELA: Ferencvaroš 15, Jadran ST 9, C. zvezda 4, Jadran HN 2 boda.

Grupa D, utorak: Marselj - Barseloneta (20.00), Vuljagmeni - Španadu (15.00).

TABELA: Barseloneta 15, Marselj 9, Špandau 6, Vuljagmeni 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)