GRBIĆ TRAŽI SAMO RATNIKE: Selektor odbojkaša Poljske uveren da će olimpijski turnir biti najjači dosad

Novosti online

23. 10. 2023. u 15:45

POSLE briljantne godine porali su apetiti Poljaka. Posle evropskog zlata i trijmufa u Ligu nacija od odbojkaša se očekuje da iduće godine u Parizu osvoje i olimpijsko zlato. Toga je odavno svestan i selektor belo-crvenih naš Nikola Grbić.

ГРБИЋ ТРАЖИ САМО РАТНИКЕ: Селектор одбојкаша Пољске уверен да ће олимпијски турнир бити најјачи досад

FOTO: CEV

- U Pariz ću voditi igrčače koji shvatiti da idemo u sportski "rat". Potrebni su mi ratnici koji će učiniti sve da pobede. Po meni ovo će biti najjači olimpijski turnir u istoriji. Ranije je bilo više šanse da sastanete sa slabijim ekipama, ponekad smo samo za medalje morali da igramo zaista jakim timovima. Sada će biti drugačije, može da se desi da četvrtfinale izbori osam najboljih svetskih ekipa.Osvajanje medalje biže izuzetno teško - rekao je za poljske medije Nikola Grbić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)