MOĆNA SRBIJA JE U ČETVRTFINALU: Čudesna igra odbojkašica protiv Švedske

A. I.

28. 08. 2023. u 18:19 >> 18:23

Odbojkašice Srbije slavile su protiv Švedske u osmini finala Evropskog prvenstva. Naše gracije ubedljivo su slavile rezultatom 3:0 u setovima (25:17, 25:13, 25:16).

МОЋНА СРБИЈА ЈЕ У ЧЕТВРТФИНАЛУ: Чудесна игра одбојкашица против Шведске

FOTO: CEV

Odlično je Srbija počela prvi set, poenima Tijane Bošković povele su odbojkašice naše zemlje 3:1, ali je u nastavku usledila mini serija Šveđanki. Ipak, do kraja seta taktički savršeno, bez srljanja igrale su izabranice Đovanija Gvidetija koje su nakon 25 minuta vodile 1:0 u setovima. 

Treba istaći odličnu defanzivnu igru Srpkinja koje su upisale četiri bloka. Sedam poena postigla je Tijana Bošković. Prijem Srbije bio je odličan, a za to su najzaslužnije Bianka Buša i Aleksandra Uzelac.

FOTO: CEV

Drugi set otvorile su igračice u žutim dresovima serijom 3:1. Usledio je veliki pad u igri, te je Srbija došla do vođstva 20:9, uz neverovatnu seriju 10:1 naših odbojkašica koje u do kraja rutinski privele set kraju, dobivši ga rezultatom 25:13

Nisu odbojkašice Srbije odustajale od svoje igre ni u trećem setu. Dobar prijem otvarao je priliku za dobre napade, a to je donelo igru za koju rivalke nisu imale rešenja. Kao i ceo meč, i treći set ubedljivo dobija Srbija - 25:16. 

Treba istaći da je u celom meču reprezentacija koju predvodi Italijan Gvideti imala samo osam načinjenih grešaka. 

BONUS VIDEO: Bože pravde usred Zagreba 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)