KONAČNO! Srpkinje posle velike drame srušile Japan u Ligi nacija

Novosti online

14. 06. 2023. u 08:26

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je jutros u prvom meču u Braziliji nadigrala Japan sa 3:2, po setovima 16:25, 25:20, 16:25, 25:20, 15:10.

КОНАЧНО! Српкиње после велике драме срушиле Јапан у Лиги нација

Foto: FIVB

Srbija sada ima jednu pobedu i četiri poraza i trenutno je 12. na tabeli sa četiri osvojena boda.

Reprezentaciju Srbiju je do pobede predvodila Aleksandra Uzelac sa 24 poena, Ana Bjelica je dodala 14, a Katarina Lazović 13 poena. U selekciji Japana, koja sada ima učinak 3/2, najbolja je bila Sarida Našida sa 21 poenom.

Odbojkašice Srbije će drugi meč u Braziliji odigrati u petak protiv Brazila od 2.00 po srednjoevropskom vremenu. Ekipa Đovanija Gvidetija će tokom druge sedmice Lige nacija igrati još protiv Tajlanda i Hrvatske.

Tokom ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, svaka reprezentacija će odigrati po 12 utakmica tokom tri sedmice, odnosno četiri meča za šest dana tokom jedne sedmice.

Na finalnom turniru će igrati osam reprezentacija, a takmičenje će početi od utakmica četvrtfinala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!