"DELFINI" BOLJI OD HELENA: Vaterpolisti na Svetskom prvenstvu do 20 godina u Bukureštu savladali Grčku

Novosti online

11. 06. 2023. u 17:09

VATERPOLISTI su u drugom kolu grupe B SP do 20 godina u Bukureštu posle velike borbe savladali Grčku sa 14:12 (3:5, 4:1, 4:5, 3:1). Srbi su sinoć izgubili od Mađara posle peteraca (15:17, u regularnom toku 12:12), a sutra (15.30) se sastaju sa SAD.

ДЕЛФИНИ БОЉИ ОД ХЕЛЕНА: Ватерполисти на Светском првенству до 20 година у Букурешту савладали Грчку

Foto arhiva VN

Izabranici Miloša Korolije su otpor Grka slomili u poslednjoj četvrtini, kada su golovima Brešćanskog, Gavrilovića i Dimitrijevića stigli do tri boda. Inače, Heleni su bolje otvorili meč, poveli su sa 5:3, ali su se naši u drugoj četvrtini vratili i preokrenuli na 7:6. Od tada se, sve do 12:12 igralo gol za gol.

Inače, prve dve ekipe iz grupa A i B izboriće direktan plasman u četvrtfinale, a treća i četvrta razigravaće se selekcijama iz grupa C, D, E i F.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave