SELEKTOR ODBOJKAŠICA ĐOVANI GVIDETI ZA "NOVOSTI" POTVRDIO: Sa Majom juriš na EP i OI

S.RAJIĆ

27. 03. 2023. u 11:17

U IZUZETNO vrelom i kalendarski prenatrpanom letnjem rasporedu, ženska odbojkaška selekcija Srbije definitvno će biti jača za jedno staro-novo lice - Maju Ognjenović. U kratkom javljanju za "Novosti" selektor reprezentacije potvrdio je da će iskusna tehničarka ponvo zadužiti dres sa nacionalim grbom.

СЕЛЕКТОР ОДБОЈКАШИЦА ЂОВАНИ ГВИДЕТИ ЗА НОВОСТИ ПОТВРДИО: Са Мајом јуриш на ЕП и ОИ

FOTO: OSS

Iskusni italijanski stručnjak već sada zna da će na najmanje dva od tri takmičenja u ovoj godini imati u timu Ognjenovićevu.

- Maja će se naći na spisku i sigurno nastupati na Prvenstvu Starog kontinenta (od 15. avgust do 3. septembra) i kvalifikacijama za OI (od 16. do 24. septembra). Još nije odlučeno da li ću imati njenu pomoć za Ligu nacija. Eventualno, može da nam se priključi u poslednjoj nedelji nadmetanja ili završnom turnuru. U njenom slučaju, kao i kod ostalih igračica, i dalje sa svojim timom tražim najbolju soluciju i plan - svestan je Gvideti u priči za naš list da će morati da kalkuliše sa svim igračicama.

FOTO: N. Skenderija

 

Razgovor sa Majom nije se desio "preko noći", kako navodi Gvideti, primetan je entuzijazam kod nje.

- Želi da bude deo našeg "projekta" od samog početka. Video sam da u njoj postoji žara i ogromna motivacija da se nađe na OI 2024. i da osvoji zlatnu medalju. Raduje me njen pristup, spremna je da nastupa, podržava reprezentaciju. Imali smo fenomenalnu saradnju tokom dve sezone u Vakifbanci, uzbuđen sam što ćemo se ponovo naći na istoj strani terena, u reprezentaciji Srbije - konstatovao je Gvideti. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)