SA "GROBARIMA" DO PODVIGA; Rukometaši Partizana zahvalni navijačima na sjajnoj podršci protiv Vardara

S. K.

01. 03. 2023. u 21:45

RUKOMETAŠI Partizana sa vernim navijačima mogu da pobede svaku ekipu na Banjici. Crno-beli su u utorak blistali u svom drugom meču u grupi B SEHA ligi i na kolena bacili nekadašnjeg dvostrukog prvaka Evrope Vardar - 28:22 (15:14). Crno-bele očekuju još dueli sa slovačkim Tatranom, prvi meč je u Prešovu 21. marta, a drugi 27. u Beogradu. Tada će se saznati koje će mesto u grupi osvojiti i s kim će igrati u četvtrfinalu.

СА ГРОБАРИМА ДО ПОДВИГА; Рукометаши Партизана захвални навијачима на сјајној подршци против Вардара

FOTO: M. Vukadinović

- Kad god su navijači Partizana uz nas - svakog možemo da pobedimo. Uradili smo sve što smo se dogovorili pre utakmice. Imali smo zdrastvenih problema, ali samo dali sve od sebe i pobedili - ističe trener Partizana Dario Krželj.

Vardar je odigrao sve svoje utakmice u grupi, u krugu je bolji za gol od Tatrana, ali i slabiji za gol od Partizana, kojeg je pobedio u Skoplju sa 31:26. U ovom trenutku Vardar ima 6, Partizan i Tatarn po 3 boda.

U grupi A Vojvodina u sredu (18.00) u Bitolju igra sa Pelisterom, a 9. marta u Našicama sa Nekseom. Novosađani imaju 6 bodova, Nekse 3, a Pelister 0.

Kako su mađarski Vesprem i hrvatski Zagreb direktni učesnici četvrtfinala, poznati su i parovi: B3 - Vesprem, A3 - Zagreb, B2 - A1, A2 - B1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri