DEBAKL RADNIČKOG U SPLITU: Kragujevčani na turniru Regionalne lige za vaterpoliste izgubili od Jadrana čak sa 12 golova razlike

S. K.

23. 02. 2023. u 22:19

ŠAMARČINA Kragujevčanima u Splitu. Vaterpolisti Radničkog doživeli su jedan od najtežih poraza u istoriji pošto su na turniru Regionalne lige u gradu pod Marjanom izgubili od Jadrana sa neverovatnih 15:3 (3:0, 2:1, 5:1, 5:1). Šumadinci će priliku za revanš imati u devetom kolu grupe B Lige šampiona, 1. marta u Kragujevcu.

ДЕБАКЛ РАДНИЧКОГ У СПЛИТУ: Крагујевчани на турниру Регионалне лиге за ватерполисте изгубили од Јадрана чак са 12 голова разлике

FOTO: M. Vukadinović

Čast ekipe Uroša Stevanovića spasili su Janković, Ćuk i Pljevančić, a ako žele da izbore F4 moraju u petak da pobede Solaris, a u nedelju Mornar.

Za razliku od njih večiti rivali su bili uspešni. Partizan je nadigrao Solaris sa 12:8 (2:3, 2:1, 4:2, 4:2), a istakli su se Dušan Trtović sa 4 i Luka Gladović sa 3 gola. Partizan je trenutno osmi sa 8 bodova, ima bod više od Šapca.

Crvena zvezda je savladala Mornar sa 18:10 (4:4, 6:2, 5:3, 3:1). Blistali su Marko Radović sa 6 i Vuk Milojević sa 4 gola. Zvezdaši su trenutno šesti sa 16 bodova, bod više ima Mladost, a tri Radnički.

Inače, prvi je Novi Beograd sa 27, drugi Jug sa 24, a treći Jadran ST sa 21 bodom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NANELI JE PRVI UDARIO LAZAREVIĆA! ALI... Ovo je košarkaš Partizana rekao policiji o tuči pred večiti derbi!