VELIKI USPEH TEKVONDISTKINJA: Tri medalje na početku 2023.

S. O.

05. 02. 2023. u 12:39

PRVO takmičenje u 2023. i odmah tri medalje.

ВЕЛИКИ УСПЕХ ТЕКВОНДИСТКИЊА:  Три медаље на почетку 2023.

TK Galeb

 Srpske tekvondistkinje blistale su na "Prezident kupu" u Istanbulu, odakle su u konkurenciji vrhunskih rivala donele tri medalje. Na bronzani stepenik pobedničkog postolja pele su se: Tijana Bogdanović u kategoriji do 49 kilograma, Aleksandra Perišić (do 76), kao i svetska šampionka Nadica Božanić (73).

- Ovo je tek prvi turnir u godini i moram da budem zadovoljan prikazanim borbama. Bronzane medalje donose izuzetno važne poene koji se ne mogu nadoknaditi na drugim turnirima - kaže Dragan Jović, trener TKD Galeb i reprezentacije Srbije.

- Već za nekoliko dana očekuje nas Otvoreno prvenstvo Turske i novi izazovi.

"Prezident kup" u Istanbulu okupio je vrhunske takmičarke i takmičare, a pored borbi za medalje, donosio je i značajne bodove za olimpijske rang liste, koje su ove godine najvažnije za najveće svetsko sportsko takmičenje 2024. u Parizu.

Drugo takmičenje u najvećem gradu Turske zbiće održano sledećeg vikenda, u seniorskoj konkurenciji borbe su na programu 10. i 11. februar.

BONUS VIDEO - Zvezda i Vojvodina Mihi u čast

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Jednoglasno smo odlučili da se povučemo, da ne dođe do eskalacije