DANIEL PETKOVIĆ NOVI TRENER RUKOMETAŠICA MLADOSTI: Poznati stručnjak na klupi menja Slavka Krnjajaca koji je preuzeo Naisu

Novosti online

31. 01. 2023. u 14:23

TRENERSKA vrteška u ARKUS Superligi za rukometašice. Daniel Petković je debitovao na klupi Mladosti iz Nove Pazove protiv Medicinara (30:32). Inače, on je nasledio Slavka Krnjajca, koji je preuzeo Naisu.

ДАНИЕЛ ПЕТКОВИЋ НОВИ ТРЕНЕР РУКОМЕТАШИЦА МЛАДОСТИ: Познати стручњак на клупи мења Славка Крњајаца који је преузео Наису

FOTO: Grad Zrenjanin

- Za mene dolazak u Mladost NP predstavlja veliki izazov. Do sada sam predvodio samo muške klubove, a moje kolege koje imaju iskustvo u ženskom rukometu uvek kažu da su to dva različita sporta. Međutim, ambicije svakog kluba su iste - da se ostvari što bolji plasman, tako da se to očekuje i od nas.

Zahvalan sam upravi Mladosti na ukazanom poverenju i nadam se da ćemo zajedno ostvariti zacrtani cilj, a to je plasman u plej-of - ističe za sajt ARKUS lige Daniel Petković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!