GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Partizan predstavio timove i dresove za novu odbojkašku sezonu (FOTO)

Novosti online

06. 09. 2022. u 17:20

ODBOJKAŠKI klub Partizan predstavio odbojkaške timove i dresove za novu sezonu

ГРОБАРИ ЋЕ БИТИ ОДУШЕВЉЕНИ: Партизан представио тимове и дресове за нову одбојкашку сезону (ФОТО)

FOTO: OK Partizan

U predivnom ambijentu Kalemegdana Odbojkaški klub Partizan predstavio je ženske i muške timove za narednu sezonu i najavio još bolje rezultate u obe konkurencije.

Predstavljeni su prvo seniorski timovi, koji se takmiče u elitnom rangu,  kao i drugi timovi koji će se takmičiti u rangu ispod.

- Imamo više od 30 trenažnih selekcija, 650 dece, sa kojima radi 20 trenera, trudimo se da se strateški oslonimo na naš potencijal. U novu sezonu ulazimo sa puno elana, kao i uvek daćemo sve od sebe, a siguran sam da rezultat neće izostati. Obe naše ekipe igrače i u evropskim kupovima koji uskoro startuju - izjavio je Željko Tanasković, počasni predsednik Partizan Efbeta kluba Željko Tanasković.

Ispred partnera iz Bugarske prisustvovala je direktorka Cvetina Georgijeva, koja je predstavila novi ženski dres. Muški dres pokazao je Aleksandar Stanković, predsednik Partizana.

Inače aktuelni osvajač Kupa Srbije, naredne sezone igraće u novoj dvorani u Padinskoj skeli, a odbojkašice ostaju u dvorani "Master" u Zemunu.

BONUS VIDEO Dolazak bronzanih odbojkašica u Beograd

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!