HRVATI ČUPAJU KOSU: Komšije primorane da na srpskoj televiziji gledaju svoje košarkaše - "HRT" na meti žestokih kritika Ace Petrovića

Novosti online

06. 09. 2022. u 15:51

NACIONALNA selekcija Hrvatske večeras od 21 čas igra meč od velikog značaja i uloga protiv domaćina Italije, a ljubitelji košarke u komšiluku neće moći da prate početak utakmice na domaćim kanalima.

ХРВАТИ ЧУПАЈУ КОСУ: Комшије приморане да на српској телевизији гледају своје кошаркаше - ХРТ на мети жестоких критика Аце Петровића

FOTO: Tanjug/AP

Naime, vaterpolisti "vatrenih" večeras u terminu od 20.30 minuta igraj u Splitu protiv Gruzije meč četvrtfinala Evropskog prvenstva, "HRT" prenosi uživo taj meč i na prenos košarke će se uključiti uživo tek oko 21.45.

U komšiluku svi kojima je magična igra pod obručima u srcu besni su zbog ove odluke, prenosi tamošnji portal "Net.hr".

Bivši selektor reprezentacije Hrvatske Aco Petrović na svom Tviter profilu podelio je nezadovoljstvo potezom "HRT-a".

- Ako želite od početka da gledate utakmicu Hrvatska - Italija, onda na veliku sramotu 'HTV-a" to možete pogledati, recimo na "RTS 2". E moj Bruno Kovačeviću - napisao je ogorčeni Petrović.

Radio-televizija Srbije će na svom drugom programu uživo prenositi meč "kockastih" sa "azurima", pa će hrvatski ljubitelji košarke moći na našem kanalu da prate svoje ljubimce.

Podsetimo, u isto vreme naša reprezentacija će biti u pohodu na četvrti vezani trijumf na Evrobasketu, a protivnik je selekcija Izraela.

Direktan prenos tog duela možete pratiti na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave