ANGELINA TOPIĆ POSLE KVALIFIKACIJA: "Idemo još jače u finalu"

Tanjug

19. 08. 2022. u 12:39

SRPSKA atletičarka Angelina Topić izjavila je danas posle plasmana u finale Evropskog prvenstva u Minhenu u skoku uvis da će u borbi za medalje biti još bolja.

АНГЕЛИНА ТОПИЋ ПОСЛЕ КВАЛИФИКАЦИЈА: Идемо још јаче у финалу

FOTO: EPA

Topićeva je u kvalifikacijama preskočila 1,87 metara.


- Hvala bogu, preživesmo i ovo, kvalifikacije su prošle odlično, čak i bolje nego što sam očekivala. Prošla sam u finale sa najboljim rezultatom, imali smo malo problema sa nevremenom, ali izbegli smo kišu u samo nekoliko minuta, što je bilo odlično. Mislim da sam ovaj deo odradila kako treba, idemo još jače u finalu - izjavila je Angelina Topić, a preneo Srpski atletski savez.

Srbija je na EP u Minhenu osvojila dve medalje - zlatnu Ivane Vulete u skoku udalj i srebrnu Armina Sinančevića u bacanju kugle.

Šansu da povećaju broj medalja imaće Adriana Vilagoš u subotu od 20.25 u bacanju koplja i Angelina Topić u nedelju u 19.05 u finalu skoka uvis.

BONUS VIDEO - Vilagoš podelila oduševljenje zbog osvajanja zlata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

Zajedno za očuvanje prirode