"ŠESTORICA VELIČANSTVENIH" ZASLUŽILI SPEKTAKULARAN OPROŠTAJ: Živko Gocić i Slobodan Nikić ističu da je bila čast igrati sa legendama

S. K.

15. 08. 2022. u 17:01

PRIBLIŽAVA se 20. avgust, kada će se na bazenu "25. maj - Milan Gale Muškatirović" u okviru prve utakmice "delfina" na turniru "Srbija 2022" protiv Italije organizovati i spetkakl "Šestorica veličanstvenih" u čast Filipa Filipović, Andrije Prlainovića, Gojka i Duška Pijetlovića, Milana Aleksića i Stefana Mitrovića, koji su se prošle godine oprostili od reprezentacije.

ШЕСТОРИЦА ВЕЛИЧАНСТВЕНИХ ЗАСЛУЖИЛИ СПЕКТАКУЛАРАН ОПРОШТАЈ: Живко Гоцић и Слободан Никић истичу да је била част играти са легендама

Foto arhiva VN

- Ne sumnjam da će to biti spektakularan događaj, da će ambijent i sama da tako kažem proslava biti onakva kakvu su zaslužili. Postigli si uzvanredne rezultate tokom karijere, od početka do kraja su bili u vrhu i oprostili su se na olimpijskom vrhu.Bio sam im nekoliko godina kapiten i ponosan sam zbog toga. Sjajni igrači, vrhunski ljudi i sportisti. Privilegija je bila igati sa njima i samo mogu da ponovim da su zaslužili velelepan oproštaj. Ubeđen sam da će tribine biti pune, da će i oni uživati u momentima koji se pamte čitavog života - izjavio je za sajt VSS nekadašnji kapiten Srbije, danas trener Novog Beograda Živko Gocić.

Slobodan Nikić, jedini igrač na svetu sa tri zlata sa svetskih prvenstava isto tako razmišlja:

- Imali su karijere i rezultate kao malo ko. Ne znam da li u svetu vaterpola postoje igrači sa tolikio medalja, toliko zlata, toliko pojedinačnih priznanja. Godinama sam igrao sa njima, znam kakvi su i verujte teško da boljih ima. Sa Duškom Pijetlovićem sam činio centarski tandem, potpuno različiti igrači što je našim trenerima davalo velike mogućnosti. Sjajni smo i danas prijatelji kada sam ja trener a Dule igrao i dalje na vrhunskom nivou. Sećam se spektakla za Gocića i mene i želim da sada bude još lepše. To su šestorica veličanstvenih i zaslužili i na tribina ćemo uživati zajedno sa njima.

Podsetimo, Živko Gocić i Slobodan Nikić su se oprostili od reprezentacije u decembru 2016.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade