SVET GLEDA I SMEJE SE: Niko ne može da veruje zbog čega je ovaj momak izgubio trku na Svetskom prvenstvu za mlade atletičare (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 18:06

ATLETIKA je iznedrila jednu nesvakidašnju epizodu, i to usred Svetskog prvenstva za takmičare do 20 godina starosti.

СВЕТ ГЛЕДА И СМЕЈЕ СЕ: Нико не може да верује због чега је овај момак изгубио трку на Светском првенству за младе атлетичаре (ВИДЕО)

Tviter / rid15262

U Kolumbiji, na šampionatu planete na kome Srbija ima i osvajačicu zlatne medalje, a od sinoć i "bronzanu atletičarku", desio se bizaran incident u trci desetobojaca na 400 metara.


Alberto Nonino, 18-godišnjak iz Italije, susreo se sa ogromnim problemima tokom pomenute trke u kojoj je isprva vodio.

A problemi su nastali jer je nosio preveliki donji veš i šorts, pa je sve vreme morao da "interveniše" jednom rukom, imajući u vidu probleme u koje je dospeo:

Snimak, doduše, sa mnogo eksplicitnijim prikazom Noninovog problema, obilazi internet velikom brzinom, a pred vama je jedna pristojnija varijanta, tek da zaključite koliko se ovaj momak mučio na potpuno neplanirani način.


Inače, Alberto Nonino je bio poslednji u svojoj trci, bio je 23. od 25 takmičara koji su završili ovo nadmetanje na 400 metara, dok je celokupno takmičenje desetobojaca u kolumbijskom Kaliju završio na odličnoj 15. poziciji, u konkurenciji momaka koji su i do dve godine stariji od njega.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a