TERMINATOR UGUŠIO DŽOKERA: Srbin krvavog lica napustio oktagon, pa se setio ćerki: "Ne želim da moje devojčice vide kako im je tata razbijen"

Novosti online

24. 07. 2022. u 15:40

SINOĆ su se u glavnoj borbi večeri na Oktagon 34 priredbi borili srpski borac Aleksandar "Džoker" Ilić i Karlos "Terminator" Vemola.

ТЕРМИНАТОР УГУШИО ЏОКЕРА: Србин крвавог лица напустио октагон, па се сетио ћерки: Не желим да моје девојчице виде како им је тата разбијен

FOTO: Printskrin/ Okragomma

Borba je održana u poluteškoj kategoriji za upražnjeni pojas prvaka, a ovo je ujedno i bio "Džokerov" debi u ovoj kategoriji. Nažalost po našeg asa, borba je završena već u prvoj rundi nakon što ga je "Terminator" bacio na leđa, a vrlo brzo i "ugušio".

Naš predstavnik je silovito otvorio nadmetanje, ali je Čeh ubrzo krenuo u žestok napad. Uspeo je Ilić da odradi nekoliko dobih kontri, ali ga je potom "Terminator" stisnuo uz kavez i bacio na leđa.

Usledili su snažni udarci laktovima, da bi Vemola borbu završio gušenjem, tako što je Ilića uhvatio oko vrata posle skoro četiri minuta prve runde.

Ilke nije tražio nikakva opravdanja, već je priznao da je Vemola bio bolji borac.

- Ljudi samo da se javim, videli ste meč, nemam izgovora, dao sam sve od sebe. Bolji je pobedio večeras. To je to i idemo dalje. Hvala svima na podršci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Što se samog iskustva iz organizacije meča tiče Ilke je imao samo reči hvale.

- Bilo je super, super iskustvo. Oktagon je fenomenalna organizacija i hvala svima!

Aleksandar je takođe slično ponovio i na službenoj konferenciji za novinare nakon same borbe.

- Nemam ništa za reći. Nemam opravdanja, bolji je pobedio sinoć. Podneću ovaj poraz kao muškarac. Nosim ove sunčane naočare zato jer imam dve devojčice kući i ne želim da vide kako im je tata razbijen - simpatično je komentirao Ilić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

"Džokeru" je ovo bio debi za Oktagon organizaciju, te prva borba nakon četiri meseca i pobede nokautom u prvoj rundi protiv Adriana Dudeka. Pre toga dva poraza u nizu upisao u KSNj-u, a sinoć se borio u poluteškoj kategoriji za upražnjenu titulu Oktagona protiv Vemole, u čemu je nažalost ostao kratak.

Organizacija mu je iskazala veliki respekt samom tom činjenicom da su mu već u prvom meču dali priliku da se bori za pojas, tako da će sigurno dobiti priliku da ispere gorak ukus poraza iz debija.

BONUS VIDEO: Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)