SRBIJA NEGUJE SVOJ POTENCIJAL: Vanja Udovičić uručio ugovore o stipendiranju najboljim studentima

Novosti online

27. 06. 2022. u 17:05 >> 17:05

MINISTAR omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić, danas je uručio ugovore o stipendiranju najboljim studentima Univerziteta u Nišu.

СРБИЈА НЕГУЈЕ СВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛ: Вања Удовичић уручио уговоре о стипендирању најбољим студентима

FOTO: MOS

Dodelom plaketa ”Dositeja” i potpisivanjem ugovora o stipendiranju u Nišu je započela Akademska nedelja tokom koje će ministar dodeliti stipendije najuspešnijim studentima iz cele Srbije.

- Čestitam svima vama, dobitnicima stipendija Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Nišu. Čast je i privilegija biti danas ovde sa vama, u društvu najboljih. Vi ste ponos vaših roditelja, profesora, prijatelja i svih nas, vi ste ponos cele Srbije. Zadovoljstvo mi je što mogu lično i od srca da vam čestitam i da vam kažem jedno veliko hvala za sav trud, rad i napor koji ste uložili kako biste postigli uspehe vredne divljenja. Vaša posvećenost, istrajnost i odlučnost da uspete i da budete najbolji su urodili plodom, a plodovi vašeg truda koje ubirate danas su zasluženi i nisu vam poklonjeni, već ste ih sami uzeli, jer vam pripadaju. Nastavićemo da vas podržavamo i ohrabrujemo da se usavršavate i stičete nova znanja, a stipendije su samo još jedna potvrda da prepoznajemo vaš potencijal da idete napred i nižete nove uspehe - poručio je ministar Udovičić stipendistima.

FOTO: MOS

Stipendiju Fonda za mlade talente Republike Srbije dobilo je 209 najboljih studenata Univerziteta u Nišu, a Fond za mlade talente Republike Srbije ove godine dodeliće rekordan broj i iznos stipendija za 1550 najuspešnijih studenata u Srbiji.

 

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TUGA: Preminuo trofejni rukometni trener, bivši selektor Srbije