SRBI VERUJU U PODVIG: "Grci favoriti za titulu, ali daćemo sve od sebe"

S. K.

11. 01. 2022. u 11:00

NEMA predaha za vaterpoliste. Već danas se nastavlja Liga šampiona, u sedmom kolu grupe A Radnički od 16.30 u Atini igra sa Olimpijakosom, a Novi Beograd od 20.15 u srcu Katalonije odmerava snage sa Barselonetom. Treći naš učesnik, Crvena zvezda sutra (20.30) gostuju Marselju Andrije Prlainovića.

СРБИ ВЕРУЈУ У ПОДВИГ: Грци фаворити за титулу, али даћемо све од себе

FOTO: M. Vukadinović


Kragujevčani su svesni da ih očekuje veoma težak duel sa grčkim prvakom, koji predvode naš Filip Filipović, Hrvati Marko Bijač i Andro Bušlje, grčke zvezde Emanuil Zerdevas, Konstantinos Genidunias, Janis Funtulis, Georgios Dervisis, Konstantinosa Murikisa i Hristodulosa Kolomvosa.

- Olimpijakos je jedna od najboljih ekipa u Ligi šampiona. Odlično su popunjeni na svim pozicijama i praktično su tim bez mane. Realno su jedan od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Ovo nam je prva utakmica posle osvojenog Kupa i uopšte u novoj godini. Daćemo maksimum i videćemo za šta će to biti dovoljno protiv ove fenomenalne ekipe - ističe za sajt Radničkog centar Nebojša Toholj.

Igrači Novog Beograda su se za duel sa Barselonetom pripremali sa Solnokom Živka Gocića. Tim Vladimira Vujasinovića i španski prvak sa Ferencvarošem dele treće mesto sa po 10 bodova. Očekuje se žestok duel, a "vukovi" ne kriju da će sve učiniti da se kući vrate sa tri boda.

- Barseloneta je reprezentacija Španije u malom. Izjednačeni smo na tabeli i sigurno nas očekuje uzbudljiv i neizvestan duel. Mislim da smo u međuvremenu uspeli da se malo odmorimo i tokom praznika napunimo baterije, a u Španiju idemo sa željom da odigramo dobar meč i upišemo nova tri boda. Ukoliko budemo odoleli njihovom kontranapadu i potrudimo se da ne primimo lake golove iz kontre i sa dva metra, mislim da možemo da se nadamo pobedi - naglašava kapiten Novog Beograda Dušan Mandić. 

Filipović ide iz Zvezde

ALEKSANDAR Filipović nije više šef stručnog štaba Crvene zvezde. Trofejni trener će, ipak, voditi crveno-bele sutra protiv Marselja i možda u nedelju u Superligi u Kragujevcu protiv Radničkog. Kao novi strateg pominje se crnogorski stručnjak, proslavljeni Mirko Vičević.

- Dogovorili smo se da vodim ekipu protiv Marselja, koji igra izvanredno u Ligi šampiona - kaže Filipović.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)