ITALIJANI PREKINULI VATERPOLO PRVENSTVO: Šampionat se zbog pandemije korona virusa neće igrati do sredine februara

S. K.

10. 01. 2022. u 14:04

KORONA virus ponovo zadaje velike glavobolje Italijanima. Zbog velikog broja pozitivnih vaterpolista i odloženih utakmica, Italijanski plivački savez (FIN) odlučio je da prekine državno prvenstvo do sredine februara.

ИТАЛИЈАНИ ПРЕКИНУЛИ ВАТЕРПОЛО ПРВЕНСТВО: Шампионат се због пандемије корона вируса неће играти до средине фебруара

Foto: Arhiva V.N.

Kako je međunarodni i nacionalni kalendar takmičenja prepun, FIN je odlučio i da promeni formulu takmičenja, prenose italijanski mediji. Planirano je da se deset odloženih utakmica odigra u narednih 30 dana. Istana, Savez nije objavio saopštenje, a mediji pišu da bi odluka o novom formatu takmičenju budu donesen do kraja nedelje.

Inače, na tabeli vodi Pro Reko sa 33 boda, ispred Breše (30), Trsta (29) i Savone (27)...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!