"VERUJEM U PODVIG" Darko Đukić sa optimizmom očekuje EP

S. K.

27. 12. 2021. u 21:35

ODLIČNE partije u kvalifikacijama bude nadu rukometašima da mogu mnogo na EP od 13. do 30. januara u Mađarskoj i Segedinu.

ВЕРУЈЕМ У ПОДВИГ Дарко Ђукић са оптимизмом очекује ЕП

FOTO: AP

"Orlovi" su juče počeli pripreme, bez igrača iz Nemačke i rovitog Petra Nenadića, sa uverenjem da će prijatno iznenaditi naciju. Srbi su u grupi u Segedinu, gde će se za prva dva mesta koja vode dalje boriti sa Ukrajinom, Hrvatskom i Francuskom.

- Naša očekivanja su velika i srećni smo što smo ponovo zajedno. Nemamo mnogo vremena, ali nadamo se da ćemo dobrim radom uspeti da se pripremimo za EP i iskreno očekujemo da ćemo napraviti dobar rezultat. Verujem u ovaj tim, verujem u ove momke i u stručni štab i mislim da možemo da dođemo do željenog rezultata. U kvalifikacijama smo stekli dobru reputaciju i nadamo se najboljem - kaže za sajt RSS desno krilo Darko Đukić.

Svestan je as "orlova" da u grupi nema lakih rivala, da ih očekuju tri teška ispita.

- Iako je nezahvalno tako reći, krećemo od najslabijeg ka najjačem. Sa Ukrajinom sigurno neće biti laka utakmica, ali očekujem da ćemo pobediti. Posle toga nas očekuju veoma teški dueli sa Hrvatskom i Francuskom. Ali možemo da se nosimo sa svima, pokazali smo to u kvalifikacijama protiv Francuske. Mnogo očekujemo od ove selekcije, a na nama je da to i pokažemo na terenu - podvlači Đukić, koji očekuje podršku navijača u Segedinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili