JOVANA PREKOVIĆ POTVRDILA PREDSEDNIKOVE REČI: Mi sportisti nikada nismo imali podršku kao što je imamo otkad zemlju vodi Vučić

Novosti online

08. 12. 2021. u 20:00

NAJBOLjA karatistkinja na planeti, Jovana Preković, oglasila se na društvenim mrežama nakon što ju je, govoreći o nedavnim protestima, pomenuo predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

ЈОВАНА ПРЕКОВИЋ ПОТВРДИЛА ПРЕДСЕДНИКОВЕ РЕЧИ: Ми спортисти никада нисмо имали подршку као што је имамо откад земљу води Вучић

FOTO: M. Vukadinović

On je istakao da je Jovanina objava sa fotografijom sa protesta odraz njene iskrene želje da se živi u zdravoj sredini, a ne političko svrstavanje na neku od strana, a ona je potom potvrdila predsednikove reči.

- Tačno je da ništa što sam rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst. Ni najmanje osudu države, jer istina je da niko nikada nije imao podršku države od sportista kao što je mi imamo: apsolutno, bezrezervno i bezuslovno, poručila je naša karatistkinja na Instagramu.

Objava na Instagramu Jovane Preković

Podsetimo, u 2021. godini Jovana Preković je ušla u istoriju karatea kao prva takmičarka  u istoriji koja je osvojila "kalendarski slem".

Tačnije, ona je ove godine objedinila titule olimpijskog, evropskog i svetskog prvaka.

Bonus video: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (4)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost