IZNENAĐENJE ZA REPREZENTATIVKE: Ministar Udovičić posetio rukometašice (FOTO)

Novosti online

28. 11. 2021. u 11:34

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas naše najbolje rukometašice koje se u Staroj Pazovi pripremaju za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВКЕ: Министар Удовичић посетио рукометашице (ФОТО)

FOTO: MOS

- Svaki reprezentativac Srbiji je deo pobedničke sportske porodice, u našoj Srbiji, zemlji u kojoj se sport živi i slavi. Igranje u dresu Srbije jeste ogromna i privilegija, ali i odgovornost jer očekivanja su uvek najveća. Uverio sam se i lično da naše rukometašice rade neumorno, apsolutno u najboljim uslovima, uz odličnu pobedničku atmosferu i zato verujem da će na ovom Svetskom prvenstvu braniti boje naše Srbije dajući svoje maksimume, i pojedinačno, i kao tim, izjavio je ministar Udovičić.

FOTO: MOS

Podsećamo, svetsko prvenstvo je od 01. do 19. decembra 2021. godine u Španiji, anaše rukometašice otputovaće 1. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna