ODBOJKAŠI RIBNICE DOČEKUJU EKIPU NIŠA: Pobeda leči rane

G.Ć.

13. 10. 2021. u 14:40

POSLE poraza u finalu Superkupa od Vojvodine (1:3), a potom i prvenstvenog u Subotici od domaćeg Spartaka (2:3), priliku da se zaleče rane i vrate se na pobednički kolosek odbojkaši kraljevačke Ribnice imaće već u petak pred svojim navijačima.

ОДБОЈКАШИ РИБНИЦЕ ДОЧЕКУЈУ ЕКИПУ НИША: Победа лечи ране

FOTO: G. Šljivić

U 3. kolu nacionalne Superlige u novu halu sportova kraj Ibra stiže Niš, ekipa protiv koje su popularni "musketari" prošle sezone odigrali nekoliko neizvesnih prvenstvenih i kup utakmica.

- I sada očekujemo težak meč, ne zavaravamo se da ćemo lako doći do celog plena. Poraz u Subotici nam je dobra opomena. Imali smo sve u svojim rukama, a kući se vratili praznih šaka. Lekciju smo naučili i daćemo sve od sebe da protiv Nišlija ostvarimo pobedu – kaže Ivan Todorović, kapiten i najiskusniji igrač Ribnice.

BONUS VIDEO: Dolazak bronzanih odbojkašica u Beograd

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna