PORUKA VASE "PSIHOPATE" HRVATIMA: Ovo je pozdrav za one "papane" iz lože što su mi psovali "srpsku" majku

Novosti online

12. 09. 2021. u 14:55

Poznati MMA borac iz Crne Gore, Vaso "Psihopat" Bakočević, poražen je u Šibeniku od Hrvata iz Argentine, Franciska Barija, a iako je pretrpeo poraz, crnogorski "Psihopat" nije ostao dužan publici u ovom hrvatskom gradu, već ih je "počastio" pre samog početka borbe.

ПОРУКА ВАСЕ ПСИХОПАТЕ ХРВАТИМА: Ово је поздрав за оне папане из ложе што су ми псовали српску мајку

Foto: Printskrin

Dugo je čekan meč, međutim, nije pružio ono što se od njega očekivalo, pošto je crnogorski borac uspeo sam sebe da povredi u prvom minutu, kada je pokušao da udari protivnika iz lou-kika, ali je samo sebi povredio koleno, što je Francisko iskoristio i "davljenjem" došao do pobede.

Ipak, jedan detalj pre meča je prošao neopaženo, naime, Vaso Bakočević je pokazivao srednji prst i držao se za međunožje, da bi nekoliko sati posle meča i objasnio zašto je to uradio.

- Ovo je sportski pozdrav za one "papane" iz lože što su mi je...li "srpsku" majku dok sam ulazio u kavez. E debili jedni, pa jel vi znate kome se obraćate... Te riječi su muzika za moje uši čega sam se ja naslušao i nagledao... Za ostale ljude, prijatelje i braću iz Hrvatske svaka čast, hvala, volimo vas i vidimo se brzo - napisao je u svojoj objavi na Instagramu Vaso Bakočević.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati