KAJAK, EP: Milici izmakla bronza

S. K.

06. 06. 2021. u 20:12

NAŠA najbolja kajakašica Milica Novaković nije uspela da se domogne medalje na EP u Poznanju.

КАЈАК, ЕП: Милици измакла бронза

ZLATNA Milica Novaković sa odličjem u Segedinu Foto N. Radović KSS

Ona je posle petog mesta u jednosedu na 200 metara, juče u A finalu bile četvrta na 500 m. Trećeplasirana Ukrajinka Marija Povh bile je brža za 13 stotinki od Srpkinje. Inače, zlato je osvojila Dankinja Ema Jorgensen, a srebro Mađarica Danuti Kozak.

Kristina Bedeč je na 5.000 m bila šesta, Mirko Tomićević i Milenko Zorić su u dvosedu na 1.000 m sedmi, a Strahinja Stefanović u jednosedu na 200 m osmi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost