ALEKSANDROVAC U SUZAMA: Vladimir Šekularac u februaru ostao bez oca, delili su ljubav ka automobilizmu!

S. BABOVIĆ

30. 05. 2021. u 17:32

STRAŠAN udarac za Aleksandrovac posle vesti o pogibiji Vladimira Šekularca(38)u trci kod Kraljeva. U februaru ostao bez oca Radoja, koji je takođe bio zaljubljenik u automobilazam.Neutešni sinovi i supruga.

АЛЕКСАНДРОВАЦ У СУЗАМА: Владимир Шекуларац у фебруару остао без оца, делили су љубав ка аутомобилизму!

FOTO:

Vladimir Šekularac(38)iz Aleksandrovca koji je poginuo u trci kod Kraljeva bio je jedan od najpopularnijih i najvoljenijih Župljana. Sagovornici “Novosti” u Župi ne mogu da se oporave od šoka.

Kako saznajemo,Vladimiru je preminuo otac,Radoje,16.februara ove godine,a od njega je i nasledio ljubav prema automobilizmu i prepoznatljiv nadimak “Šeki”.

- Vlada “Šeki” je bio izuzetan čovek, prevoznik,vozač, otac dva sinčića, suprug za primer,veliki šaljivdžija, kao i otac što mu je bio,uvek omiljen u društvu-pričaju za “Novosti” meštani Aleksandrovca.

FOTO: Privatna arhiva/FB

I vest o smrti Vladinog oca Radoja Šekularca pogodila je Župljane.Popularni FB portal “Nezavisne novine Rasinskog okruga”, 17.februara izvestio je o ovom tragičnom gubitku za ceo Aleksandrovac.

- Radoje je bio čovek koji je voleo sport,motore,kamione,velki šljivdžija i boem, nikada nije voleo da se trka,ali je u svet automobilizma ušao sa kumom Rankom Lalom i Dajom sa čuvanom Nacionalnom klasom-objavljeno je na FB.-Zajedno sa sinom Vladom u porodične vitrine doneli su 25 odličja sa raznih takmičenja u automobilizmu koje je Vlada osvojio.

Društvene mreže su preplavljene porukama saučešća.

FOTO: Privatna arhiva/FB

- Tragedija!Neka mu Bog dušu prosti!,Katastrofa, iskreno saučešće porodici,Tuga i bol neizmerna za divnim mladim čovekom, sinom, suprugom,ocem...-brojne su poruke ispisane već u prvim minutima nakon objavljene vesti iz Kraljeva.

Kao i stariji Šekularac,i Vlada je bio zaljubljenik u prirodu.Ponosan na sinove Strahinju i Aleksu. Porodica živi u Kožetinu,najstarijem delu Aleksandrovca,gde su svi u neverici da će uskoro tu sahraniti komšiju i prijatelja.

U Aleksandrovcu su u toku dana očekivali više vesti o pogibiji iz Kraljeva. Ne mogu da veruju da će mu u kapeli i na grobu paliti sveću.Očekuje se da više stotina ljudi prisustvuje sahrani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)