NEĆE PA NEĆE: Novak i Nina izgubili u polufinalu - ostaje borba za bronzu

Novosti

30. 07. 2021. u 13:57

Nina Stojanović i Novak Đoković nisu uspeli da se plasiraju u finale miks dubla na Olimpijskim igrama pošto su u polufinalu poraženi od ruske kombinacije - Elene Vesnine i Aslana Karaceva.

НЕЋЕ ПА НЕЋЕ: Новак и Нина изгубили у полуфиналу - остаје борба за бронзу

Foto: Tanjug/AP

Vesnina i Karacev su slavili 2:0 u setovima (7:6, 7:5).

Velika drama viđena je u prvom setu. Rusi su prvo oduzeli servis srpskom miksu za 2:1, ali su se Nina i Nole brzo vratili i u sledećem gemu nadoknadili brejk zaostatka. Do kraja tog seta parovi su čuvali svoj servis i pobednik je odlučen u taj-brejku koji su Vesnina i Karacev dobili rezultatom 7:4.

Nisu Srbi želeli da okače belu zastavu i na početku drugog seta, u prvom gemu, imali su tri brejk lopte pri rezultatu 0:40. Iskoristili su treći i to na servisu Karaceva.

Rusi su ipak uspeli da nadoknade brejk zaostatka i izjednačili su na 4:4, a potom su i poveli u sledećem gemu na svoj servis. Đoković je servirao posle toga za ostanak u meču i bio je uspešan, baš kao i Vesnina u narednom gemu.

Nažalost, Rusi su potom uzeli brejk za 2:0 u setovima i borbu za finale.

Drugi finalni par su Rusi par, Anastasija Pavljučenkova i Andrej Rubljov, koji su savladali Australijance, Ešli Barti i Džona Pirsa - 2:1 (5:7, 6:4, 13:11).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)