ŠPANAC UPOZORAVA NOVAKA DA NE SME DA SE OPUSTI: Đoković je favorit, ali moraće da bude oprezan

Novosti online

23. 07. 2021. u 20:45

NOVAK Đoković napada olimpijsko zlato, jedini poduhvat do koga nije uspeo da stigne tokom bogate karijere.

ШПАНАЦ УПОЗОРАВА НОВАКА ДА НЕ СМЕ ДА СЕ ОПУСТИ: Ђоковић је фаворит, али мораће да буде опрезан

FOTO: Tanjug

Tokio je idealna prilika da se najbolji teniser sveta okiti najsjajnijim odličjem. Prvi rival na tom putu mu je Bolivijac Ugo Delijen (139. na ATP listi).

Novak je zbog toga što mu nedostaje pristao na teške uslove koji vladaju u prestonici Japana, a taj potez je pozdravio španski teniser Pablo Karenjo Busta.

- Čoveče, ako bih se stavio na njegovo mesto, sa tri trofeja na Grend slemovima i opcijom da slavim na Olimpijskim igrama i US opejnu, takođe bih pokušao da osvojim sve - počeo je Karenjo Busta za "Punto de Break".

Trenutno 11. igrač sveta smatra da je Đoković favorit, ali da mora da bude oprezan. Inače, srpski as je igrao baš protiv Španca kada je diskvalifikovan sa Ju-Es opena kada je nehotice pogodio u vrat linijskog sudiju.

- Bilo bi to nešto jedinstveno što bi postigao Novak, istorijski rekord. Trenutno je superiorniji u odnosu na druge igrače, ali malo prekomernog opuštanja može da naškodi. Moraće da bude oprezan u svakom meču. Očigledno je favorit, ali moraće to da ponovo da pokaže na terenu i narednim turnirima - zaključio je Karenjo Busta.

Podsetimo, Đoković protiv Delijena igra četvrti meč na centralnom terenu, a taj duel bi trebalo da počne oko 10 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)