RADONJIĆ NEMA DOBRE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Jagodić-Kuridža ne igra protiv Budućnosti, Voldenu se daju male šanse

Novosti online

15. 05. 2021. u 12:41

NEMA Dejan Radonjić dobre vesti za navijače Crvene zvezde pred početak finalne serije ABA lige protiv Budućnosti kada je u pitanju igrački kadar.

РАДОЊИЋ НЕМА ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА ЗВЕЗДАШЕ: Јагодић-Куриџа не игра против Будућности, Волдену се дају мале шансе

FOTO: ABA liga

Naime, kako je crnogorski stručnjak potvrdio na konferenciji za medije, utakmicu protiv Podgoričana će propustiti Marko Jagodić-Kuridža, dok se Koriju Voldenu daju male šanse da zaigra.

- Ono što znamo je da Jagodić-Kuridža sigurno neće igrati, dok je gotovo izvesno da će Volden takođe propustiti ovaj prvi meč. On od utakmice s Igokeom nije trenirao, pa su male šanse da bi neke stvari mogle ozbiljnije da se promene. Nije trenirao ni pre toga, ta povreda se dogodila nekoliko dana pred prvi meč s Igokeom i trajala je tokom cele serije. Nažalost, tokom majstorice se to stanje opet pogoršalo. Na svima nama je da damo više nego što je uobičajeno i da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo ozbiljan kvalitet Budućnosti, da koncentracijom i energijom imamo kontinuitet igre, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo - rekao je Radonjić.

Sigurno da će crveno-belima u velikoj meri opasti organizacija igre, jer je poznato koliko američki bek znači ekipi u tom segmentu. Takođe, osetiće se i izostanak Jagodić-Kuridže koji je bitan u igri pod košem.

Sve ovo znači da će veća odogovornost biti u rukama Lengstona Hola i Alekse Uskokovića koji moraju da diriguju igrom tima.

Podsetimo, prva utakmica na programu je sutra od 18.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Finalna serija ABA lige igra se na tri dobijene utakmice, a prednost domaćeg terena ima Zvezda koja je bila prva u ligaškom delu regionalnog takmičenja.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)